Apeldoorn

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Drankenspeciaalzaak Mitra Driessen is verhuisd, zo ziet de nieuwe zaak eruit

Aangeboden door Mitra Driessen Apeldoorn 27 oktober 2020

Drankenspeciaalzaak Mitra Driessen op winkelcentrum ’t Fort is verhuisd! Met een nieuwe locatie op ’t Fort én een complete make over is de speciaalzaak vanaf maandag 26 oktober het nieuwe stralende middelpunt van het winkelcentrum. Terwijl er nog hard wordt gewerkt om elke fles een plek te geven laat franchisenemer William Driessen (48) zijn nieuwe zaak vast zien.

Als je het grootste drankenassortiment van Apeldoorn hebt, dan wil je daar natuurlijk ook een geweldig pand voor hebben. Toen de kans zich voordeed om op winkelcentrum ’t Fort te verhuizen, was voor William daarom de keuze snel gemaakt. Vanaf maandag 26 oktober vind je Mitra Driessen aan de Linie 297, in het oude pand van de Primera. “We zitten nu vol in het zicht, heel fijn!”

Mitra Driessen
Jenny (l), Wiliam en zijn vrouw Daniella zijn heel blij met de nieuwe winkel. Foto: indebuurt.nl

Nieuwe look

Met de nieuwe locatie heeft Mitra Driessen ook een nieuw interieur gekregen. Geen traditionele slijtersstijl met veel hout en het ietwat oubollige bruin dat je misschien van Mitra gewend bent, maar juist een strak, fris design.

“We hebben whitewash schappen en een donkere leistenen gemarmerde vloer,” laat William zien. “Door de zaak vind je verschillende belevingshoeken van antraciet leisteen, waar we producten kunnen uitlichten. Hier kun je straks bijvoorbeeld een wijn-spijssuggestie vinden met recepten die passen bij het seizoen. Na corona gaan we mensen ook veel meer laten proeven.”

Foto's: indebuurt.nl

Vol in het zicht

Kom je bij Mitra Driessen langs, dan kun je altijd rekenen op de expertise van eigenaar William en zijn collega Jenny. In 2016 nam William de zaak op winkelcentrum ’t Fort over. “Op dat moment was het een filiaal van Mitra met eigen personeel. Ik nam het als franchisenemer over en gelukkig ging Jenny, die er toen al werkte, met me mee. Samen runnen we de tent.”

De twee zijn blij met de nieuwe locatie op het plein. William: “We zaten altijd verstopt in een hoekje. Nu zitten we vol in het zicht, met veel ramen en licht. En we zijn heel blij dat we de nieuwe huisstijl van Mitra gelijk toe konden passen.”

450 soorten speciaalbier

“Ik wilde al langere tijd een eigen slijterij beginnen of overnemen,” vertelt William. “Ik kom uit de horeca, heb de wijnacademie gedaan en mijn vrouw zit ook in de wijn. Toen ik in gesprek ging met Mitra voelde het al snel goed, ze hebben goede voorwaarden voor startende ondernemers. Dus daar heb ik gebruik van gemaakt en dat bevalt me na 4,5 jaar nog steeds heel goed!”

Maar hoewel zijn passie begon bij wijnen is het inmiddels ook zijn collectie bieren die grote indruk maakt. Bij Mitra Driessen vind je namelijk 450 soorten lokale en internationale speciaalbieren, met twee kasten écht exclusieve exemplaren. Daarnaast is de zaak van William ook een populaire plek onder whiskyliefhebbers.

Tussen de ruim 450 soorten speciaalbier zitten een aantal exclusieve exemplaren. Foto's: indebuurt.nl

Openingsacties

Een groot openingsfeest zit er natuurlijk niet in tijdens de coronaperiode, maar William en zijn team laten de opening van de nieuwe zaak niet ongemerkt voorbij gaan. Van maandag 2 tot en met zaterdag 7 november staan er een paar leuke openingsacties in de drankenspeciaalzaak gepland.

Zo koop je in die week een fles Amante – Apeldoornse limoncello! – met €3 korting en krijg je €7 korting op een fles Johnnie Walker Red Label. Verder geldt voor alle speciaalbieren 8 halen, 6 betalen, en voor alle wijnen 6 halen, 4 betalen. Kijk in de winkel voor meer acties en natuurlijk om te zien hoe de nieuwe Mitra geworden is.Deze bijdrage wordt je aangeboden door Mitra Driessen Apeldoorn. Meer over Mitra Driessen Apeldoorn ontdekken?

Mitra Driessen Apeldoorn


Gesloten09:30 - 18:00

Linie 297, Apeldoorn

adv.