Dit komt er in het leegstaande pand aan de Arnhemseweg

Door Natalie Polman 20 februari 2019

Rodenburg Makelaars tipte ons: het pand aan de Arnhemseweg 189 is verhuurd. Eline Boute verhuist met haar schoonheidssalon NovaSkin hierheen!

Het pand, waar als laatste lunchzaak Broodje van Tootje in gevestigd was, wordt weer ingevuld. Schoonheidssalon NovaSkin krijgt hier een zelfstandige locatie.

“Voorheen zat ik met een haarstylist samen onder één dak onder de naam Beauty Salons Op Maat. Maar ik heb een flinke wachtlijst. Ik heb er al een collega bij, maar we kunnen wegens het gebrek aan ruimte niet tegelijk aan het werk”, zegt Eline Boute (21), eigenaresse van NovaSkin.

Hippe salon

Tijd voor een grotere locatie dus en die heeft ze bij dezen gevonden aan de Arnhemseweg. “Het wordt een hippe salon met brow bar, één die Apeldoorn nog niet kent.

Ik hoop rond 20 april open te gaan, maar dat hangt helemaal af van hoe de verbouwing verloopt”, aldus Eline. “We zullen de opening in ieder geval vieren met speciale acties, evenementen en natuurlijk een hapje en een drankje.”

We houden je op de hoogte van de opening!

Wat doet NovaSkin?

“NovaSkin is een huidstudio en browbar, gespecialiseerd in wenkbrauwen, permanente make-up en allerlei soorten huidproblemen. We houden de trends in de gaten en halen ze uit het Westen hierheen. Ook werken we volgens een uniek concept met de nieuwste technieken op het gebied van huidverbetering.”

Eline, die al sinds haar 16e als schoonheidsspecialiste werkt, laat tevens weten één van de drie genomineerden te zijn voor de Beauty Awards, in de categorie ‘newcomer of the year 2019’. De uitslag wordt op 14 april bekend gemaakt.Meer over NovaSkin ontdekken?

NovaSkin

beauty en wellness

Nu open09:30 - 17:30

Fortunalaan 88, Apeldoorn

Bekijk meer:beauty en wellness

adv.