Apeldoorn

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Dessous Lingerie bestaat 35 jaar en viert feest!

Aangeboden door Dessous Lingerie 20 september 2019

Groot feest in de Korenstraat in Apeldoorn, want lingeriespeciaalzaak Dessous bestaat 35 jaar! Moeder Wilma de Bruin (58) en dochter Karlijn Molenbroek (27) blikken terug op mooie herinneringen én vieren van 23 tot en met 28 september 2019 feest!

Maatwerk

“Klanten die 35 jaar geleden bij mij hun eerste bh kochten aan de hand van hun moeder,” vertelt Wilma, “komen nu met hun eigen dochters langs. Dat is zo grappig om te zien.” Toen Wilma in 1984 als 23-jarige Dessous Lingerie opende, had ze nooit durven dromen hoe goed dat zou uitpakken.

Maar door de jaren heen groeide Dessous uit tot een geliefd adres voor vrouwen in alle maten en vormen. Met een collectie voorgevormde bh’s van maat A tot en met G en niet-voorgevormde bh’s tot maat J was (en is) Dessous een van de weinige plekken in Apeldoorn waar echt iedere vrouw kon slagen.

“De reden dat wij het nog steeds zo goed doen,” legt Wilma uit, “is denk ik omdat we een goede en eerlijke service bieden. We hebben verstand van zaken, we leveren maatwerk en als het moet bezorgen we het persoonlijk bij je thuis.”

Zaak overgenomen

“Maar het mooiste vind ik wel dat Karlijn de zaak heeft overgenomen,” zegt een trotse Wilma. “Met twee ondernemers als ouders (vader Bert Molenbroek) heeft ze het er met de paplepel ingegoten gekregen. Maar uiteindelijk moet ze het natuurlijk wel zelf willen. We hebben haar nooit gepusht.”

En of Karlijn wil. Met een stralende lach staat ze inmiddels alweer 4 jaar lang fulltime in de speciaalzaak en is haar passie voor en kennis van vrouwenmode net zo groot geworden als die van haar moeder. Samen met Willy en Yvonne zorgen de twee vrouwen ervoor dat iedere klant, jong en oud, zich mooi en zelfverzekerd voelt in lingerie.

Dessous Lingerie

Tijd voor een feestje dus!

Op naar de Korenstraat dus! Besteed je van maandag 23 tot en met zaterdag 28 september 2019 voor €125 bij Dessous Lingerie…? Dan ontvang je een cadeaubon van €35 die je op een later moment weer kunt uitgeven! Besteed je €250 euro, dan krijg je twee cadeaubonnen van €35, etc.

De hele week is Dessous gehuld in feeststemming en krijg je iets lekkers bij de koffie en thee. Tijdens de grand finale van de feestweek op zaterdag 28 september zullen van 9.30 tot 17.00 uur twee modellen in lingerie op spectaculaire wijze gebodypaint worden. Gaaf!


Meer over Dessous Lingerie ontdekken?

Dessous Lingerie lingeriezaken

Gesloten09:30 - 17:00

Korenstraat 118, Apeldoorn

Bekijk meer:lingeriezaken

adv.