Apeldoorn

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

De nieuwe Van Wamelen Optiek is open en zo ziet hij eruit:

Aangeboden door Van Wamelen Optiek 6 februari 2020

Op dinsdag 4 februari 2020 heeft de nieuwe Van Wamelen Optiek officieel zijn deuren geopend aan de Linie 385. Na een paar maanden hard werken staan Mascha, Eugène, Danny, Brenda en Tom te stralen in hun nieuwe pand. “We zijn heel blij, het is precies zo geworden als we wilden.”

Gezellige zithoeken, veel licht, lange wanden met displays voor brillen en zonnebrillen, een open werkruimte en drie oogmeetruimtes. Op de nieuwe locatie heeft het team van Van Wamelen Optiek alles wat het zich ooit had kunnen wensen.

Foto's: indebuurt.nl

Kijkje achter de schermen

Een huiselijke, warme sfeer. Met die gedachte hebben Mascha en Eugène de nieuwe zaak ingericht. “We waren steeds strakker en zakelijker geworden op onze oude locatie,” zegt Eugène. “Dus we wilden weer terug naar hoe we ooit begonnen, als plek waar mensen zich thuis voelen. Volgens mij hebben we dat goed gedaan.”

Ook nieuw is de open werkplaats middenin de winkel. Onder het oog van de klant werkt het team aan brillen en lenzen. Eugène: “In het oude pand verdwenen we steeds naar achteren om te werken. Hier zijn we altijd zichtbaar en hebben we veel meer contact met klanten. Leuk dat we zo ook de oude ambacht kunnen laten zien.”

Foto's: indebuurt.nl

Extra oogmeetruimte

Bij Van Wamelen Optiek kunnen mensen terecht voor deskundig advies over brillen, zonnebrillen of contactlenzen. Daarnaast kunnen klanten een montuur of contactlenzen kiezen uit een heel uitgebreide collectie.

Om meer mensen te kunnen helpen met hun ooggezondheid en passend advies te kunnen geven heeft de nieuwe locatie een extra oogmeetruimte gekregen. “Hierdoor hebben we meer ruimte om tussendoor, ook als onze optometrist aan het werk is, oogmetingen uit te voeren,” legt Mascha uit. “Dat betekent dat mensen nu ook zonder afspraak binnen kunnen lopen voor een controle.”

Foto's: indebuurt.nl

Collectie uitgebreid

Met meer ruimte om de collectie te laten zien in de winkel hebben Mascha en Eugène hun collectie brillen en zonnebrillen flink uitgebreid. Zo kun je nu bijvoorbeeld bij Van Wamelen Optiek terecht voor brillen van het bijzondere merk Mini (van de auto’s ja!).

Danny: “En in onze zonnebrillencollectie vind je vanaf nu ook de lichtgewicht exemplaren van MODO, de wat apartere modellen van Woodys Barcelona en misschien wel de grootste collectie Serengeti Eyewear-zonnebrillen van Apeldoorn.”

Gratis fles wijn

Winkelcentrum ’t Fort is volop in beweging. Na de verhuizing van Van Wamelen Optiek volgt Primera binnenkort met een nieuwe locatie op het plein. Ook andere panden gaan komende tijd een nieuwe invulling krijgen. Mooi, vindt Mascha: “Het plein wordt steeds leuker en levendiger!”

Iedereen is van harte welkom om een kijkje te komen nemen in de nieuwe zaak. En koop je de de komende twee weken een bril of zonnebril? Dan krijg je er gratis een feestelijke fles wijn bij!Deze bijdrage wordt je aangeboden door Van Wamelen Optiek. Meer over Van Wamelen Optiek ontdekken?

Van Wamelen Optiek

opticiens

Gesloten09:00 - 20:30

Linie 385, Apeldoorn

Bekijk meer:opticiens

adv.