Dagelijks Leven opent een nieuwe locatie in Apeldoorn en heeft vacatures!

Aangeboden door Dagelijks Leven 2 januari 2019

Aan de Ruys de Beerenbrouckstraat, naast het Zuiderpark, wordt momenteel de laatste hand gelegd aan de nieuwe woonzorglocatie van Dagelijks Leven: Het Staatsliedenhuis. Ben jij verpleegkundige of verzorgende-IG? Dan is Dagelijks Leven op zoek naar jouw kwaliteiten!

Dagelijks Leven

Dagelijks Leven is een organisatie die mensen met dementie, alzheimer of een andere vorm van geheugenverlies een plek biedt. Dichtbij vrienden en familie, in een gemoedelijke, vertrouwde omgeving. Net zoals thuis dus. Vierentwintig uur per dag krijgen bewoners hier aandacht, begeleiding en zorg van een klein en hecht team van zorgprofessionals.

Dit gebeurde al in de locaties Het Socrateshuis en Het Zuiderparkhuis in Apeldoorn. Vanaf 18 januari 2019 komt daar de splinternieuwe locatie Het Staatsliedenhuis aan de Ruys de Beerenbrouckstraat 2 bij.

Dagelijks Leven
De eetkamer in Het Socrateshuis. Foto: Dagelijks Leven

Vacatures

Dagelijks Leven is voor alle drie haar locaties in Apeldoorn op zoek naar verzorgenden-IG en verpleegkundigen (16-28 uur per week), die samen met hun team meer geven dan alleen de beste zorg aan bewoners.

Je betrekt bewoners ook bij de dagelijkse taken en er is voldoende tijd voor persoonlijke aandacht. Dagelijks Leven vindt daarnaast aandacht voor professionele en persoonlijke ontwikkeling belangrijk. Je mag daarom altijd rekenen op goede coaching. Lees hier meer over beide functies en wat Dagelijks Leven je als werkgever aanbiedt.

Dagelijks Leven
Foto: Dagelijks Leven

Solliciteren

Spreekt een van deze functies je aan? Dan is Dagelijks Leven erg benieuwd naar je. Neem contact op met Kristel Slijkhuis via 06 – 1349 4091 of mail naar [email protected] Solliciteren kan ook via de oranje knop hieronder.

Meer informatie over de drie Apeldoornse locaties van Dagelijks Leven vind je hier.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Dagelijks Leven. Meer over Dagelijks Leven ontdekken?

Dagelijks Leven verpleeghuizen

Ruys de Beerenbrouckstraat 2, Apeldoorn

Bekijk meer:verpleeghuizen

adv.