Apeldoorn

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Coronavirus, je hypotheek en de huizenmarkt in Apeldoorn (+ 3 nieuwe koopwoningen!)

Aangeboden door Onze partners 19 maart 2020

Je zult je huis maar te koop hebben gezet in een tijd waar alles in het teken staat van het coronavirus. We belden met hypotheekadviseur Mark van Milligen van 123Advies en met makelaar Nicole Versteeg van Rodenburg Makelaars om te vragen hoe de woningmarkt reageert en hoe het zit met bezichtigingen. We kregen meteen het nieuwste aanbod Apeldoornse koopwoningen mee!

Pagina 1/4
⟵ swipe swipe ⟶

Je leest hieronder meer over de status van de huizenmarkt. Swipe naar links om de nieuwste Apeldoornse koopwoningen te zien!

Aankopen en oversluiten gaat gewoon door

Wel of niet kopen tijdens de coronacrisis? Een afspraak maken voor je hypotheek? We vroegen Mark van 123Advies hoe Apeldoorners reageren op de coronasituatie. “Apeldoorners laten zich niet van de wijs brengen door de praktische nadelen die het virus met zich meebrengt als het gaat om een huis kopen,” merkt hij.

“Bij 123Advies hebben we deze week relaties gesproken die hebben gekocht en ook blijven mensen zich melden voor het verbouwen en het oversluiten van de hypotheek.”

‘Op lange termijn is er nog steeds een groot tekort aan huizen’

Lage rente, veel vraag en weinig aanbod

Maar is het wel verstandig om nu te kopen of verkopen? Mark: “Op lange termijn is er nog steeds een groot tekort aan huizen. In die zin is er geen reden om nu niet over te gaan tot actie. Ook is de rente laag en is er een grote behoefte aan koopwoningen. Het coronavirus verandert veel, maar op de langere termijn blijven deze feiten overeind. Maar werk je bijvoorbeeld in de horeca en twijfel je over de houdbaarheid van je baan, dan is er niemand die je dwingt om een huis te kopen en dien je voor jezelf af te wegen of je de stap nu wilt maken.”

De hypotheekadviseurs van 123Advies fungeren hierbij graag als klankbord door naar je persoonlijke situatie te kijken, waardoor je beter de afweging kunt maken om wel of niet te wachten tot de komende weken voorbij zijn. “Nuchter blijven en je gevoel blijven volgen is daarbij het advies,” voegt collega-hypotheekadviseur Sander Speulman toe.

Afspraken en bezichtigingen

“Onze kantoren in het centrum en De Eglantier zijn beide open,” zegt Mark. “Maar niet zoals mensen dat gewend zijn. We doen alle afspraken bij voorkeur op afstand. Via Facetime, Skype of de telefoon bijvoorbeeld. Kom je toch langs op kantoor dan houden we gepaste afstand. Dat werkt eigenlijk hartstikke goed. Je kunt veel doen door je beeldscherm te delen of zaken per e-mail na te sturen.”

Bezichtigingen gaan bij Rodenburg Makelaars vooralsnog ook gewoon door, laat Nicole weten. “We verzoeken mensen om niet met teveel mensen naar een bezichtiging te komen. Eén of twee personen lijkt ons voldoende. Ons kantoor blijft ook open, maar we plannen zoveel mogelijk afspraken telefonisch of per mail.”

Rodenburg Makelaars krijgt ook nog gewoon nieuwe koopwoningen in Apeldoorn in de verkoop. Swipe naar links om de nieuwste toevoegingen te zien!

Vrijblijvend een afspraak maken? Neem contact op:


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Rodenburg Makelaars. Meer over Rodenburg Makelaars ontdekken?

Rodenburg Makelaars makelaars

Vandaag gesloten

Paslaan 20, Apeldoorn

Bekijk meer:makelaars

Deze bijdrage wordt je aangeboden door 123Advies Centrum. Meer over 123Advies Centrum ontdekken?

123Advies Centrum hypotheekadvies

Vandaag gesloten

Roggestraat 173, Apeldoorn

Bekijk meer:hypotheekadvies

Balmerstraat 40

Foto: Rodenburg Makelaars

Dit huis aan de Balmerstraat in Kerschoten is oorspronkelijk gebouwd in 1965, maar de laatste jaren op vrijwel alle fronten onder handen genomen: behalve een nieuwe keuken heeft de woning onder meer een nieuwe badkamer, nieuwe installaties, vloeren en wanden.

Het rijtjeshuis heeft vier slaapkamers en een super lichte woonkamer van maar liefst negen meter lang. Perfect voor wie zonder klussen zijn nieuwe huis in wil!

Tussen de Eiken 36

Foto's: Rodenburg Makelaars

In het groene Osseveld-Oost vind je deze energiezuinige vrijstaande woning. De gave keuken is in 2019 geplaatst en de gashaard, vloerverwarming en erker maken deze woning uit 2006 bijzonder comfortabel én mooi.

Op de eerste verdieping vind je vier slaapkamers en een moderne badkamer met ligbad. Op zolder is een vijfde slaapkamer en de mogelijkheid tot het realiseren van een zesde kamer!

Omloop 45, Twello

Foto's: Rodenburg Makelaars

Op een heerlijke locatie in Twello staat deze vrijstaande woning met een tuin met vrij uitzicht over weilanden. En als de veranda met een bar je niet overtuigt doen de vier slaapkamers (waarvan drie met airco) het wel. Het huis is licht en strak afgewerkt, de keuken groot en compleet ingericht.

Lange zomeravonden in de ruime serre wissel je af met een avond sterren kijken in je grote tuin. Met een perceel van 500m² heb je alle ruimte!

Pagina 1/4
⟵ swipe swipe ⟶

adv.