Apeldoorn

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Blinq Carwash wordt BOB Autowas: dit gaat er veranderen (en dit niet)

Aangeboden door Blinq Carwash 21 oktober 2020

Vanaf 1 november 2020 gaat Blinq Carwash verder als BOB Autowas. Een nieuwe naam, nieuwe huisstijl en een nieuw unlimited wasabonnement, maar er blijven ook heel veel dingen hetzelfde.

Het blauwe Blinq-logo en de bekende badeend maken vanaf 1 november 2020 plaats voor het rode BOB-logo.

Onder een nieuwe eigenaar en met de nieuwe naam BOB Autowas komt de wasstraat met een aantal extra services voor autobezitters. Tegelijk kun je nog gewoon rekenen op het vertrouwde team, de goede service en de geliefde wasacties waar Blinq om bekend staat.

BOB Autowas
Foto: BOB Autowas

Het beste van twee werelden

Je auto wassen gaat om meer dan een ritje door de wasstraat. Daarom blijf je bij BOB Autowas altijd je gratis bakje koffie krijgen, staan dezelfde bekende gezichten je auto in te zepen en gaat de wasstraat na de coronaperiode gewoon door met de bekende acties rondom feestdagen en bijzondere momenten.

Want Moederdag is toch niet geslaagd tot je met je moeder door de wasstraat bent geweest? En oud en nieuw is toch geen feest zonder de traditionele gratis oliebollen die je bij je wasbeurt krijgt?

Bob autowas
Blinq Carwash wordt BOB Autowas.

Nieuw: unlimited wassen

Niet alles blijft bij het oude, want BOB Autowas introduceert een nieuw abonnement: Carwash Unlimited. Voor €24 per maand kun je bij alle aangesloten wasstraten in Nederland onbeperkt je auto laten wassen. Bij wekelijks wassen is dat al een besparing van €336 per jaar!

Over BOB Autowas

In 19 jaar tijd heeft BOB Autowas in totaal 21 vestigingen opgezet, waarvan drie in het buitenland. BOB wil het verschil maken met ouderwets goede service en de modernste wastechnieken. De overname van Blinq Carwash zorgt ervoor dat we nu ook in Apeldoorn gebruik kunnen maken van de diensten van BOB.Deze bijdrage wordt je aangeboden door Blinq Carwash. Meer over Blinq Carwash ontdekken?

Blinq Carwash

wasstraten

Geopend08:00 - 20:00

Laan van Spitsbergen 110, Apeldoorn

Bekijk meer:wasstraten

adv.