Bla-Bla Women verhuist naar de Korenstraat

Door Anne Sophie Schotman 6 december 2018

Weer een verhuisbericht vanuit de binnenstad, want Bla-Bla Women gaat over een paar maanden de Korenpassage verruilen voor de Korenstraat. 

Korenstraat

Bla-Bla Women gaat zijn pand in de Korenpassage verlaten om het oude pand van Leapp aan de Korenstraat 3 te betrekken. Apeldoornse eigenaar Theo Wiggers: “In de zomer werd het erg warm in ons pand in de Korenpassage. De winkel aan de Korenstraat is prettiger en een stuk overzichtelijker. Daarnaast passen we als concept perfect in de Korenstraat.”

De Korenstraat staat bekend om zijn wat exclusievere modewinkels. Bla-Bla Women verkoopt merkkleding, -schoenen en -accessoires voor vrouwen van labels als Nikkie, Summum, Parajumpers, Jane Lushka, Woolrich, Aaiko, Calvin Klein, Airforce, Reinders, Goosecraft en Wanderlust.

Opening

Na een make-over van het oude Leapp-pand aan de Korenstraat neemt Bla-Bla Women op 1 maart 2019 zijn intrek in de nieuwe winkel.

Dit is overigens niet de eerste Bla-Bla-winkel in de Korenstraat. Ook Bla-Bla Deluxe en Bla-Bla Trends voor mannen hebben een pand in de winkelstraat. Verder zijn er nog de Bla-Bla Classics, Bla-Bla Outlet en de webshop.

Bla-Bla Women kledingwinkels

Nu gesloten10:00 - 17:30

Korenpassage 43, Apeldoorn

Bekijk meer:kledingwinkels

Meer over

Nieuws Winkelen

adv.