Apeldoorn

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Nieuws

Weekoverzicht: Auto botst frontaal tegen bus en naakte man zorgt voor onrust

23 oktober 2020

Er is deze week weer een hoop opvallend nieuws voorbij gekomen. Omdat je niet altijd de tijd hebt om alles te volgen hebben wij de belangrijkste nieuwtjes voor jou op…

André en Rineke zamelen luiers in voor vluchtelingenkinderen op de Griekse eilanden

23 oktober 2020

Luiers voor Lesbos, deze opvallende naam draagt de actie die het jonge Apeldoornse echtpaar André (30) en Rineke Gerritsen (27) zijn gestart. Met de actie proberen ze zoveel mogelijk luiers…

Wonen boven de nieuwe Jumbo op De Eglantier: verhuur begonnen

23 oktober 2020

Op winkelcentrum De Eglantier komt niet alleen een Jumbo supermarkt, er zijn ook appartementen in aanbouw. De verhuur is begonnen!

Nieuw kunstwerk: ‘Poort’ van ‘hooibalen’ symboliseert Matenpoort

22 oktober 2020

Apeldoorn heeft een nieuw kunstwerk! Woensdag is de Matenpoort geplaatst naast de gelijknamige weg Matenpoort. Het ruim twaalf meter hoge werk symboliseert de entree naar woonwijk De Maten.

Wim opent pop-up kerstwinkel De Kerstkamer: zo ziet het eruit

22 oktober 2020

Aan de Eendrachtstraat 101 is de laatste paar weken hard gewerkt. Het voormalige pand van vuurwerkhandel Meijerink is omgetoverd tot een klein walhalla voor winter- en kerstliefhebbers.

Bovengemiddeld veel tienermoeders in Apeldoorn: dit zijn de cijfers

22 oktober 2020

Het aantal tienermoeders in Nederland daalt, blijkt uit cijfers van het CBS. Op 1 januari van dit jaar stond de teller op ruim 1.600 moeders van 19 jaar of jonger….

Bah! De stad ligt bezaaid met gebruikte mondkapjes

22 oktober 2020

Met de stijging van het aantal coronabesmettingen neemt ook het aantal op straat gegooide mondkapjes toe. We begrijpen dat je je niet herbruikbare mondkapje graag kwijt wilt na een bezoek…

Pizza als lunch: Secret Pizzeria ‘to go’ counter geopend in ’t Proefstraatje

21 oktober 2020

Het oorspronkelijke idee om een pop-up pizzeria te openen schuiven Mark Reiman en Simon Giaccotto even op de lange baan. Wèl kunnen hongerige Apeldoorners sinds vandaag woensdag 21 oktober terecht…

Die kant op naar ‘Eq6’? Verkeersborden in Hoenderloo hangen ondersteboven (video)

21 oktober 2020

Als jij maandag of dinsdag over de Otterloseweg reed, heb je het misschien wel gezien. De verkeersborden op de N304 in Hoenderloo waren opeens wel héél moeilijk om te lezen.

Het aantal coronabesmettingen in Apeldoorn weer gestegen: dit zijn de laatste cijfers

21 oktober 2020

De gedeeltelijke lockdown heeft nog niet gezorgd voor een daling in het aantal positief geteste Nederlanders. Het aantal meldingen is ten opzichte van vorige week juist gestegen met 27 procent….

Pagina 1 van 256

adv.