Apeldoorn

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Zo verbeter je je immuunsysteem én houd je je gewicht onder controle tijdens corona

Aangeboden door Figuura Apeldoorn 22 oktober 2020

Of je nu totaal niet sportief bent, je conditie op peil wilt houden, je zorgen maakt over je overgewicht of wil werken aan je weerstand; je gezondheid nu op nummer één zetten is verstandig. Cristina Nestelaar, eigenaar van Figuura Apeldoorn, helpt vrouwen en mannen al jaren naar een gezonde levensstijl en merkt dat daar nu meer behoefte aan is dan ooit. 

“In deze rare coronaperiode, waarin we worden gevraagd om veel thuis te werken en te blijven, is het juist belangrijk om te zorgen dat je vitaal en gezond blijft,” zegt Cristina. “Zorg dat je je gewicht onder controle houdt en werk aan je immuunsysteem, zodat je beter bestand bent tegen invloeden van buitenaf.”

Bewegen helpt

Bewegen is belangrijk, daar zijn we het allemaal wel over eens. Maar het gaat om meer dan alleen de coronakilo’s in toom houden, volgens Cristina. “Bewegen vermindert stress, houdt je hart gezond en sterk, zorgt voor een betere nachtrust, geeft energie en helpt je afvallen. En het geeft je zelfvertrouwen een boost als je weet dat je fit en gezond bent. Een gezond lichaam leidt dus tot een gezonde geest. Dat is nu belangrijker dan ooit.”

Een Figuura-klant aan het werk in de infraroodcabine, die het verbrandingsproces aanzienlijk versneld:

Lifestyleprogramma op maat

Het team beweegcoaches van Figuura Apeldoorn helpt mensen hun gezondheid verbeteren met een bewegings- en voedingsprogramma op maat. Samen met jouw persoonlijke lifestyle coach ga je werken aan je conditie, gewicht en spierkracht.

Bij Figuura betekent dat overigens dat je aan de ene kant aan de slag moet en aan de andere kant heerlijk mag ontspannen en je laten vertroetelen. Met behulp van infraroodbehandelingen en cryolipolyse helpt Figuura het afslank- en trainproces namelijk aanzienlijk versnellen. Klinkt misschien als een mondvol, maar het betekent vooral dat je met de hulp van innovatieve technologie op een hele aangename manier naar je gezondheidsdoelen wordt gemasseerd en gepulst.

Figuura EMS
Een klant probeert de EMS-therapie voor het eerst. Foto’s: Figuura

Van EMS-therapie tot bodywraps

Bij Figuura Apeldoorn kun je namelijk terecht voor cryobehandelingen (het alternatief voor liposuctie), infraroodtraining in infraroodcabines, persoonlijk voedingsadvies, bodywraps voor huidversteviging en compressietherapie voor een betere doorbloeding.

Nieuw is de EMS-therapiebehandeling. Dit apparaat traint je spieren, terwijl jij een tijdschrift leest. Alle methoden van Figuura Apeldoorn zijn bewezen effectief bij het afslanken en in conditie brengen van je lichaam. Of je nu een probleemzone aan wil pakken met gerichte behandelingen, eindelijk eens die extra kilo’s wil kwijtraken of je lichaam in vorm wil houden tijdens de coronaperiode.

Zelf proberen

Kijk op www.figuura.nl/apeldoorn voor meer informatie over de verschillende methoden van Figuura. Cristina en haar team werken volledig coronaproof en passen de behandelingen zo nodig aan op nieuwe maatregelen. Maak een afspraak om jouw persoonlijke wensen te bespreken.

Lees ook:

Figuura EMS

EMS-therapie: hier krijgen je spieren een mega workout zonder dat je beweegt

Toen Cristina Nestelaar, eigenaar van Figuura Apeldoorn, besefte dat ze haar infraroodapparatuur voo...


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Figuura Apeldoorn. Meer over Figuura Apeldoorn ontdekken?

Figuura Apeldoorn

beauty en wellness

Vandaag gesloten

John F. Kennedylaan 32, Apeldoorn

Bekijk meer:beauty en wellness

adv.