Zo maak je van je bed het perfecte winterbed

Aangeboden door Slaapidee Apeldoorn 8 februari 2019

De wintermaanden zijn er om onder je deken te kruipen en nooit meer op te staan. Zo creëer je volgens Marco Smit van SlaapIdee het ultieme winterbed: 

Een goed dekbed

Eigenlijk is volgens Marco het belangrijkste een goed dekbed. “En dan kom je toch vaak op een donzen dekbed. Deze isoleert namelijk fantastisch. Er zit veel lucht tussen het dons, het is licht en luchtig en kan daardoor de temperatuur goed reguleren.”

Maar wat je zelf fijn vindt kan natuurlijk verschillen. “Een kwestie van proberen. We laten het liefst iedereen hier op een bed plaatsnemen om echt te ervaren hoe een dekbed voelt. Voor de een is dat een vier-seizoenen-dekbed en voor de ander een enkel dekbed.”

SlaapIdee Apeldoorn
Foto: indebuurt.nl

Het perfecte kussen

Als je dan toch van plan bent elke nacht zo lang mogelijk in je bed door te brengen, denk dan ook even aan een goed kussen. Bij SlaapIdee nemen ze hoofdkussens namelijk bloedserieus.

“Ga maar eens na: heb jij bij het kopen van je kussen hem wel eerst uitgeprobeerd? Als je hier een nekondersteunend kussen koopt heb je de mogelijkheid hem thuis op je eigen matras te testen.” Ligt hij niet goed? Dan kun je hem altijd ruilen.

SlaapIdee Apeldoorn
Foto: indebuurt.nl

De warmste accessoires

Maak je winterslaapplek af met accessoires in warme tinten. Met de dekbedovertrekken van onder meer Essenza, BeddingHouse of HeckettLane creëer je de perfecte slaapkamer. Kom daar ’s ochtends maar eens uit!


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Slaapidee Apeldoorn Meer over Slaapidee Apeldoorn ontdekken?

Slaapidee Apeldoorn speciaalzaken

Nu open09:30 - 17:30

Stationsstraat 37, Apeldoorn

Bekijk meer:speciaalzaken

adv.