Apeldoorn

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Reinier van Rivé Beauty & Health viel 28 kilo af met elektrostimulatie

Aangeboden door Rivé beauty & health 28 mei 2019

Reinier Venema (37) van Rivé Beauty & Health zet mensen onder stroom om ze te helpen afslanken. En ja, dat is een stuk minder eng én een stuk effectiever dan je misschien denkt! Reinier is zelf het levende bewijs van het succes van elektrostimulatie bij afslanken. Wij vroegen hem het hemd van het lijf. 

Rivé beauty and healthDokter Bibber, tot uw dienst

Elektrostimulatie, werkt dat nou echt? “Jazeker! Al heeft de behandeling bij sommige mensen mij de bijnaam Dokter Bibber opgeleverd,” vertelt Reinier lachend. “Gelukkig komt er uiteraard meer bij kijken. De behandeling met het apparaat, terwijl je ontspannen ligt, bestaat namelijk uit een combinatie van elektrostimulatie, ultrasound én advies op maat qua voeding, beweging en lifestyle.”

Geen wondermiddel of magie dus, ‘gewoon’ een combinatie van bewezen technologie, persoonlijke coaching en een positieve motivatie. “Uiteindelijk is het complete plaatje nodig om te bereiken wat in onze visie ‘duurzaam’ afslanken is. Zodat het vet eraf gaat en eraf blijft. Spieren worden sterker en steviger en het vochtpercentage normaliseert.”

Van 95 naar 67 kilo

Reinier weet waar hij het over heeft. Zelf verloor hij door de jaren heen ruim 28 kilo met de methode. “Ik heb 95 kilo gewogen in mijn tienerjaren. Dankzij het apparaat en een goed eetpatroon weeg ik nu 67 kilo. Ik begin zelfs zowaar een platte buik en – durf ik het te zeggen – een sixpack te krijgen!”

Reinier Rivé

Dat alles zonder honger te lijden, benadrukt Reinier. “Ik heb vooral een paar bewuste keuzes leren maken. Toch zul je mij in het weekend gewoon mee zien doen met een barbecue en een biertje.”

‘Mr Health vind ik eigenlijk een leukere bijnaam ;)’

Zo werkt het

“Omdat ik zelf graag overal het fijne van wil weten, heb ik samen met een aantal collega’s ons apparaat laten doormeten bij de Technische Universiteit in Eindhoven. Hieruit bleek dat de
elektrostimulatie inderdaad tot effect heeft dat spieren gestimuleerd worden om sterker te worden.”

Naast het stimuleren van de spieren heeft de Rivé-methode ook een drainerend effect op het lymfestelsel. “Alsof je leeg geknepen wordt. Het is vergelijkbaar met het effect van een pak dat vacuüm trekt of druk uitoefent. De meeste van onze cliënten moeten dan ook nodig naar de wc na de behandeling. Ik heb begrepen dat bijvoorbeeld modellen, vlak voordat ze een modeshow lopen, nog even snel zo’n behandeling doen om er op de catwalk wat strakker uit te zien.”

Rivé beauty and health

Af van overtollig vet

Vocht afvoeren is allemaal leuk en aardig Reinier, maar we willen natuurlijk vooral van ons vet af! “Dat is waar ultrasound zijn intrede doet. Je kunt het vergelijken met een echoscopie-onderzoek bij een verloskundige, maar dan duizend keer zo krachtig.”

En dan worden al je vetcellen afgevoerd of vernietigd, toch? “Nee, wat ultrasound doet is ervoor zorgen dat vetcellen snel langs elkaar heen trillen, waardoor wrijvingswarmte ontstaat en plaatselijk de doorbloeding wordt gestimuleerd. Tegelijkertijd ontstaat hierdoor een drukverschil tussen binnen en buiten de vetcelwand. De vetten die opgeslagen zijn in de vetcel lopen hierdoor langzaam in de omliggende weefsels, waarna ze in het lymfestelsel terecht komen. Het overtollige vocht komt in je blaas terecht, maar het vet niet. Dit wordt namelijk aangeboden aan het systeem als brandstof en uiteindelijk adem je het onder andere uit als koolstofdioxide.”

rivé beauty and healthFitter en gezonder

Met deze kennis en de opgebouwde ervaring de afgelopen vier jaar, lukt het Reinier met Rivé Beauty & Health om iedereen een kans te geven zijn of haar droomfiguur te bereiken. “Maar wat ik zelf eigenlijk nog het belangrijkst vind, is om te horen dat iedereen die zich goed aan de tips en adviezen houdt zich al snel zoveel beter, fitter en energieker voelt. Je gezond en fit voelen is het grootste cadeau wat je jezelf kan geven. Je krijgt maar één lichaam per leven, zorg er goed voor!”

Ben jij al aan het Rivven? Maak een vrijblijvende afspraak om jouw wensen te bespreken en verlies in 12 weken gegarandeerd 4 tot 8 kilo.

Lees ook: 

Rivé beauty and health

Reinier en Ilona komen met nieuw afslankconcept: Rivé beauty & health   

Reinier en Ilona Venema brengen een splinternieuw afslankconcept naar Apeldoorn: Rivé beauty & healt...

Meer over Rivé beauty & health ontdekken?

Rivé beauty & health beauty en wellness

Gesloten09:00 - 17:00

Deventerstraat 130L, Apeldoorn

Bekijk meer:beauty en wellness

adv.