Apeldoorn

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Lars van Knuckledusters and Pony’s: ‘Er is tegenwoordig zoveel meer mogelijk met tattoo’s’

Aangeboden door Knuckledusters and Pony’s 18 november 2019

Voor iedereen die bij tattoo’s nog denkt aan vervaagde grijze, onduidelijke plaatjes hebben we goed nieuws: de tattookunst heeft enorme sprongen gemaakt op het gebied van kleur, techniek en verfijndheid. Shopmanager en piercer Lars van Knuckledusters and Pony’s legt uit wat er met deze ontwikkelingen allemaal mogelijk is geworden.

Nieuwe kleuren

Een grote ontwikkeling is die op het gebied van kleur. “Mensen hebben vaak het beeld bij kleurentatoeages dat de kleuren naar verloop van tijd vervagen. Maar op het gebied van kleur is er echt heel veel veranderd. Onze nieuwe inktlijn pakt beter, is feller en kan veel strakker gezet worden. Daarnaast blijft hij veel langer super helder van kleur. Heel gaaf om te zien wat er mogelijk is!”

Piercings

Piercings zijn hot! “En echt iedereen laat ze zetten. Mannen, vrouwen en van 14 jaar tot 50 jaar.” Of je nu gaat voor een subtiel steentje door je oor of een manhaftige ring door je neus.

Realisme en dot work

Pointillisme en realisme op je huid: bij dot works zetten de tattoo artists van Knuckledusters een afbeelding door hele kleine puntjes dicht naast elkaar te tattoeeren. Bij realistische tatoeages is het alsof je naar een foto kijkt. “Door fijnere naalden en betere inkt kunnen onze tattoo artists veel precier werken en dus veel gedetailleerde tekeningen maken.” Combineer die nieuwe machines met het scherpe oog en talent van de artists en je krijgt de waanzinnigste portretten. “Het is echt gaaf hoe super realistisch tattoo’s kunnen worden nu.”

Polynesisch
Foto: Knuckledusters and Pony’s

Polynesische Maori tattoo

Wist je dat het woord tattoo uit het Polynesisch komt (tatau), waar mensen al duizenden jaren tatoeages zetten? Niet gek dus dat de tattoostijl die uit het moederland der tattoo’s komt nog altijd tijdloos en erg geliefd is. Bij Knuckledusters and Pony’s ontwerpen de artists een customized design met lijnpatronen voor je, dat ze tegenwoordig met vlijmscherpe precisie kunnen zetten.

Overledene herdenken

“Wat tegenwoordig ook kan – en waar steeds vaker naar gevraagd wordt – is een tatoeage met as van een overleden dierbare erin verwerkt.” Omdat Knuckledusters and Pony’s werkt volgens strikte richtlijnen weet je zeker dat dit professioneel en hygiënisch gebeurt. “We hebben inmiddels al veel van dit soort tattoo’s gezet, ook met het as van een huisdier.”

Coveren en laseren

Staat de naam van je inmiddels-ex nog op je arm? Ben je niet blij met je vroegere tattoo-beslissingen, dan kun je tegenwoordig opgelucht ademhalen. “Steeds meer mensen kiezen ervoor om een oude tattoo te laten bedekken met een nieuwe tattoo: coveren. We laseren daarbij je oude tattoo tot die licht genoeg is om te coveren. Anderen kiezen ervoor om de oude tattoo helemaal te laten laseren en niet te vervangen. Door de goede lasertechnieken van nu zie je er niets meer van.”


Meer over Knuckledusters and Pony’s ontdekken?

Knuckledusters and Pony’s tattoo shops

Gesloten10:00 - 19:00

Deventerstraat 74, Apeldoorn

Bekijk meer:tattoo shops

adv.