Apeldoorn

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Knuffelrobot Somnox brengt je in dromenland

Aangeboden door Slaapidee Apeldoorn 16 november 2019

Ken je dat gevoel van in bed liggen, moe zijn, maar toch niet kunnen slapen? Oké, misschien had je je telefoon wat eerder aan de kant moeten leggen en die stressvolle dag op je werk heeft vast ook niet geholpen. Maar dat plafond bestuderen heb je ook wel een keer gehad. Help!

Als je zeker weet dat je een goed bed, matras en topper hebt, maar nog steeds niet in slaap kunt vallen, is het verleidelijk om een slaappilletje te nemen. Dat helpt ook snel, maar uiteindelijk los je er niets mee op. Misschien zoek je het in mindfulness, ontspanningsoefeningen of lees je wat vaker een boek voor het slapen. En dan lukt het nog steeds niet, wat dan?

Knuffel met de Somnox

Als jij zo’n insomniac bent, dan zul je vast blij worden van de Somnox. Een heuse slaaprobot. En dan niet zo’n vierkant, metalen ding dat weinig aaibaarheid uitstraalt. Nee, een knuffelbare robot die jou helpt op een ontspannen manier in slaap te vallen.

Denk je eens in: een robot vermomd als kussen die jouw ademhaling in 20 tot 60 minuten naar een relaxed niveau terugbrengt, waardoor jij rustig in slaap valt én lekker diep slaapt. Heerlijk toch? De robot, ontwikkeld door ingenieurs van TU Delft in samenwerking met Auping, helpt je ademhaling reguleren door zelf zijn ‘ademhaling’ langzaam terug te brengen naar acht keer per minuut. Onbewust neem jij dit ritme over, waardoor je niet alleen sneller, maar ook dieper in slaap valt.

Om het helemaal af te maken kun je ook nog luisteren naar een knapperend haardvuur, kabbelende golven of één van de andere rustgevende geluiden. Of je speelt gewoon je eigen muziek van een geheugenkaartje af, kan ook. Geen zin in slapen, maar wel toe aan een momentje van ontspanning? Kruip lekker op de bank met de Somnox op schoot om je ademhaling tot rust te brengen en helemaal zen te worden.

Eerst even testen

Bij Slaapidee Apeldoorn snappen ze dat je niet kunt wachten om zo relaxed te worden, dus je kunt de Somnox bij hen een week op proef mee naar huis nemen. Kun je lekker eens ervaren hoe echte ontspanning voelt.

En als je dan toch in de winkel bent, kun je je gelijk laten adviseren over je eigen bed, matras, hoofdkussen en alle mogelijkheden van de Somnox. Bij Slaapidee weten ze alles van slapen dus wedden dat jij straks uitgeruster dan ooit door het leven gaat?


Meer over Slaapidee Apeldoorn ontdekken?

Slaapidee Apeldoorn speciaalzaken

Gesloten09:30 - 17:00

Stationsstraat 37, Apeldoorn

Bekijk meer:speciaalzaken

adv.