Apeldoorn

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Houd je voeten en handen gezond met deze pedicure en verzorgingsproducten

Aangeboden door ShinyQ Nails and Beauty 16 november 2020

Een gespleten huid op je hielen van al die quarantainewandelingen? Eelt tot aan je enkels? Barsten op je vingertoppen van al het desinfecteren en handen wassen? We voelen je! Met deze producten en behandelingen van Shiny Q in Apeldoorn krijg je je huid in no time weer zacht en gezond.

Zie hier je nieuwe beste vriend voor een zachte, soepele huid: Epoch van Nu Skin. Beautyspecialist Angelina Nguyen zweert bij de producten van dit merk. De formules van de Epoch-producten bevatten heilzame planten die op een natuurlijke en verzachtende manier de huid voeden en beschermen en huidproblemen aanpakken.

Foto: Nu Skin

Pedicure

Zo gebruikt Angelina voor de pedicures in haar salon aan de Brinklaan onder meer de Epoch Sole Solution Foot Treatment. Dit huidverzorgingsproduct bevat vermalen pimentbessen die de inheemse bevolking van Midden-Amerika al eeuwen gebruikt om de droge, gebarsten huid op de hielen, tenen en zijkanten van de voeten te verzorgen. De Epoch Firewalker zorgt er vervolgens voor dat je voeten op natuurlijke wijze gevoed en gehydrateerd worden.

“We kunnen heel veel met moeilijke voeten,” zegt Angelina. “Dat komt door jarenlange ervaring en omdat we gebruik maken van een spa-pedicure. Je voeten worden dus eerst gewassen en worden super zacht door het water. Ze zijn dan veel makkelijker en pijnloos te behandelen. Door onze fijne huidproducten krijgt je huid daarna de verzorging die het nodig heeft.”

Pedicure ShinyQ
Foto: ShinyQ

Thuis aan de slag

“We werken met de Epoch-lijn van NuSkin, omdat alle ingrediënten te traceren zijn, er zit niks onnatuurlijks in deze verzorgingslijn. We gebruiken het om je huid zijdezacht te maken, maar ook om bijvoorbeeld eelt en kloven tegen te gaan.”

Wie last heeft van een droge, gebarsten huid op handen en voeten of ruwe ellebogen en knieën weet dat dit probleem regelmatig terugkomt. Een huidbehandeling of pedicure op zijn tijd helpt, maar het is verstandig om ook thuis tijd te steken in de verzorging van je lichaam. “Je eelt of likdoorn is niet na één bezoekje verdwenen, dat heeft tijd nodig. Als je regelmatig een pedicure neemt en tussen behandelingen door thuis ook de verzorgingsproducten gebruikt voorkom je heel veel kwaaltjes.” De crèmes, lotions en body butters van Epoch zijn daarom ook allemaal in de salon te koop.

Pedicure ShinyQ
Foto: ShinyQ

Afspraak maken

Maak je zijdezachte voeten en handen vervolgens af met mooi gelakte nagels. Angelina introduceerde vorig jaar de nieuwe powder dipping-techniek. Een bijzondere lakmethode waarmee ze de mooiste nagels creëert die drie tot vier weken mooi blijven.

Toe aan mooie zachte voeten? Maak een afspraak voor een pedicure of nagelbehandeling bij ShinyQ door te bellen naar Angelina op 06 54146777 of stuur een DM via Instagram.

Lees ook:

ShinyQ spa pedicure en dipping nails

Wij probeerden de pedicure en nail dipping van schoonheidssalon ShinyQ

Vakantie geboekt, maar bang om je slippers aan te trekken? Boek een afspraak bij ShinyQ en laat net ...


Deze bijdrage wordt je aangeboden door ShinyQ Nails and Beauty. Meer over ShinyQ Nails and Beauty ontdekken?

ShinyQ Nails and Beauty


Gesloten10:00 - 18:00

Brinklaan 47, Apeldoorn

adv.