Apeldoorn

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Hey powervrouw, zo kom je in 2020 goed in je vel én in je hoofd te zitten

Aangeboden door Ladyline Apeldoorn 13 januari 2020

Maak van 2020 jouw jaar! Of je nu wil afvallen, fitter wil worden of graag een stralende huid wil, bij Ladyline hebben ze alles in huis om je lekker in je vel te laten voelen. Tegelijk helpen de voedingsconsulenten en personal coaches van Ladyline je weer bewust te worden van je innerlijke kracht en schoonheid. Zodat jij dit jaar leert stralen! 

Pagina 1/3
⟵ swipe swipe ⟶

Snel afvallen en slank blijven

Wat is nou écht belangrijk voor jou? Wat maakt nou dat je daadwerkelijk lekker in je vel zit, blij met figuur en gewicht? Misschien eens goed het volgende te overdenken:𝘡𝘰𝘮𝘢𝘢𝘳 𝘦𝘯𝘬𝘦𝘭𝘦 𝘷𝘰𝘰𝘳𝘣𝘦𝘦𝘭𝘥𝘦𝘯 𝘵𝘦𝘳 𝘷𝘦𝘳𝘨𝘦𝘭𝘪𝘫𝘬𝘪𝘯𝘨:Gezonde voeding à € 100,-… te duur!Uit eten voor € 100,- … gezellig!Coaching sessie van € 75,-… belachelijk!Een kledingstuk van € 75,- …voordeeltje!Opleiding of cursus van € 1250,- … duur!Nieuwe telefoon van € 1250,- … noodzaak!2 uur lezen … Waar haal ik de tijd vandaan?2 uur social media … De tijd vliegt!1 uur werken aan weer lekker in je vel zitten … Een eeuwigheid!1 uur Netflixen … Nog een aflevering kijken? Het gaat toch echt om prioriteiten. Zeker met betrekking tot je leefstijl, figuur en gewicht. Waar wil jij over 6 maanden staan? Over een jaar? Hoe wil jij je voelen? Hoe tevreden wil je zijn? Het vereist actie, toewijding, discipline en een investering in tijd en geld. Ben je bereid die stappen te maken? Kom dan eens langs bij Ladyline voor meer informatie. www.ladyline.nl/meerinformatie.

Posted by Ladyline Apeldoorn on Sunday, 5 January 2020

Of je in 2020 nu 5 of 50 kilo wil afvallen, of alleen op bepaalde plekken strakker wil worden; Ladyline helpt vrouwen al 35 jaar naar het figuur waar zij blij van worden. Het uitgangspunt daarbij ben jij. Afhankelijk van je wensen komt jouw persoonlijke coach met een plan om een blijvend resultaat te krijgen.

Door de hulp van je coach word je weer de baas over je eigen beweeg-, eet- en leefgewoontes. Met de oefeningen in een verwarmde cabine wordt bewegen zelfs voor vrouwen die niet van sport houden makkelijk! Goed om te weten: Het Ladyline-concept werkt op natuurlijke basis en is door de Universiteit van Wageningen als beste getest als het gaat om blijvend resultaat.

Energieke uitstraling en een strakkere huid

Foto's: Ladyline

Afslanken bij Ladyline is een hele prettige combinatie van inspanning, persoonlijk advies en ontspanning. Hinderlijke rolletjes pak je effectief aan met een cryolipolyse-behandeling, zonder er verder iets voor hoeven te doen. Of je nu van je lovehandles, zwangerschapsbuik, hangende bovenarmen of zwembandjes af wil.

De bodywraps waarmee Ladyline werkt stimuleren de natuurlijke bloedcirculatie en lymfestroom. In combinatie met compressietherapie is dit de perfecte behandeling voor cellulite, oedeem en lokale vetophopingen. Terwijl het apparaat werkt om jou strakker in je vel te laten zitten, voelt de behandeling dus eigenlijk meer als een goede wellnessbehandeling.

Voeding en een gezonde leefstijl

Ladyline Apeldoorn

Niks diëten of honger lijden. De voedingsconsulenten van Ladyline zorgen dat je afvalt door genoeg te eten met natuurlijke voeding, zonder shakes of andere kunstmatige producten. Ze kijken daarbij naar jouw lichaamstype en wat jij nodig hebt. Dit voedingsadvies op maat kun je makkelijk de rest van je leven volhouden, waardoor je blijvend resultaat ziet!

Door aan je lijf te werken, werk je automatisch ook aan een positief zelfbeeld. De voedingsconsulenten en personal coaches van Ladyline helpen je weer bewust te worden van je innerlijke kracht en schoonheid. In goed begeleide stappen leer je bepaalde gewoontes af, ga je beter luisteren naar wat je lichaam nodig heeft en besef je dat jij mag uitstralen wat voor topvrouw je eigenlijk bent. Dat wenst Ladyline elke vrouw toe!

Afspraak maken

Benieuwd wat Ladyline voor jou kan betekenen in 2020? Voor meer informatie kun je bellen naar Ladyline Apeldoorn op 088-81 22 333.

Of plan een vrijblijvende intake met een van de Ladyline-medewerkers. Zij kijkt naar je wensen, maakt een figuur- en huidanalyse en stelt een persoonlijk behandelplan op. Je krijgt precies te horen wat Ladyline voor jou kan betekenen, in hoeveel tijd jij je doelen gaat halen en wat de kosten zijn.

Adviesgesprek met gratis proefbehandeling compressietherapie

Het nieuwe jaar stralend beginnen? Afslanken door je leefpatroon aan te pakken, werken met een perso...

Deze bijdrage wordt je aangeboden door Ladyline Apeldoorn. Meer over Ladyline Apeldoorn ontdekken?

Ladyline Apeldoorn beauty en wellness

Gesloten09:00 - 12:00 |17:00 - 20:00

Maduralaan 2, Apeldoorn

Bekijk meer:beauty en wellness
Pagina 1/3
⟵ swipe swipe ⟶

adv.