Apeldoorn

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Zo kies je het lekkerste dekbed voor de langste nachten

Aangeboden door Slaapidee Apeldoorn 14 december 2019

Wij dachten, de langste nacht is weer in aantocht, tijd voor een lekker slaapartikel. Het begint natuurlijk met een fijn bed en een lekker matras, maar het wordt pas echt relaxed met het ultieme dekbed over je heen. De slaapexperts van Slaapidee vertellen je meer over de dekbedden die er zijn en hoe je de beste keuze maakt.

Kies jouw klasse

Het begint allemaal met het kiezen van de juiste klasse. Je hebt vier opties. Ben jij een echte koukleum? Dan wil je naar dromenland onder een klasse 4 dekbed. Val jij meer in de categorie ‘hot, hot, hot’, dan kun je beter klasse 1 kiezen, daar zit wat minder vulling in. Je kunt met een vier seizoenen dekbed het beste van alle klassen kiezen doordat je lekker kunt combineren. Maar met die zomers die steeds warmer worden, is het ook best handig om een extra dun zomerdekbed aan te schaffen. Misschien ben jij het hele jaar door wel lekker op temperatuur, dan is een enkel dekbed voor jou voldoende, dat zit precies tussen alle varianten in.

De perfecte vulling

De vulling van jouw toekomstige dekbed is ook nog even een dingetje. Wol is wat zwaarder, dons is juist luchtig en lekker fluffy. Je kunt ook voor katoen of bamboe kiezen, dat is vooral lekker als je het ook in de winter snel warm hebt en, extra voordeeltje, je kunt zo’n dekbed gewoon zelf wassen. Er bestaan ook synthetische dekbedden, ook dat is een prima keuze met wat neutralere kenmerken.

Test het zelf

Het klinkt bijna als hogere wiskunde, pas als je het zelf eens test weet je welk dekbed het beste bij jou past. Dan komt het dus goed uit dat ze bij Slaapidee in Apeldoorn alle varianten dekbedden in de winkel hebben liggen. Laat je maar eens toedekken en ervaar de verschillende varianten zelf. Kom je tussen 16 december 2019 en 31 januari 2020, dan profiteer je van lekkere kortingen op de Preston 4 seizoenen wollen dekbedden en de Silver donzen dekbedden. Dat slaapt nóg een beetje fijner natuurlijk.


Meer over Slaapidee Apeldoorn ontdekken?

Slaapidee Apeldoorn speciaalzaken

Gesloten09:30 - 17:00

Stationsstraat 37, Apeldoorn

Bekijk meer:speciaalzaken

adv.