Apeldoorn

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Haartrends voor mannen 2019: inspiratie van De Herenkapper

Aangeboden door De Herenkapper Apeldoorn 16 augustus 2019

Wat draag jij komend seizoen? Als je die vraag krijgt denk je al snel aan je kleding, want zoals het eeuwenoude gezegde luidt: kleren maken de man. Dat is zeker waar, maar de mannen van De Herenkapper Apeldoorn hebben het natuurlijk over je kapsel! Marc, Joost en Chris barsten zoals altijd van de inspiratie voor klassieke én moderne herenkapsels. 

Inspiratie

Als er iets is waar ze in de moderne herenkapperszaak aan de Musketiersveld 7 volledig mee in hun nopjes zijn, dan is het de allertofste kapsels maken.

Natuurlijk loop jij er ook graag strak gestyled bij, maar waar vind je de inspiratie voor een kapsel dat past bij jouw haar, hoofd en persoonlijkheid? “Dat is een vraag die in de kapsalon veel voorbij komt,” zegt Joost. “Onze Instagrampagina is dan ook voor veel mensen de eerste inspiratiebron voor een goeie coupe.” Op de pagina vind je haarinspiratie voor jongens en mannen met alle soorten haar, van krullen tot kaal met baard.

Tekst gaat verder onder de foto.

Herenkapper Apeldoorn Herenkapsels 2019
Foto: Next Level Fotografie

Tips van de expert

Maar wat nou als het kapsel dat je hebt uitgezocht niet mogelijk is vanwege de lengte van je haar, of door die vervelende kruin op je achterhoofd? “Dan komt de expertise van een echte herenkapper om de hoek kijken,” legt Marc uit. Bij De Herenkapper kun je ervan uitgaan dat de bedreven mannen achter de scharen bij elk haartype een passend kapsel kunnen maken.

“Wij geven je trouwens niet alleen goed advies en doen meer dan superstrakke coupes knippen. Je gaat ook naar huis met de juiste tips om je kapsel thuis te stylen en te onderhouden.”

Met en zonder afspraak

Kortom, voor een hip en goed gestyled kapsel ben je van harte welkom bij De Herenkapper Apeldoorn, waar je zes dagen per week met of zonder afspraak terecht kunt. “Een afspraak maken gaat tegenwoordig super makkelijk online,” vult Chris aan. “Gewoon via onze website. Geen gedoe dus meer met op tijd bellen, maar gewoon ’s avonds vanuit je luie stoel!”

Ben jij ook toe aan een nieuwe strakke coupe of wil je gewoon oprecht en persoonlijk advies van de juiste mensen? Ga dan gauw eens op bezoek bij De Herenkapper Apeldoorn. En in de tussentijd kun je hier vast wat inspiratie opdoen:

Foto's: Next Level Fotografie

Meer over De Herenkapper Apeldoorn ontdekken?

De Herenkapper Apeldoorn kappers

Gesloten08:00 - 17:00

Musketiersveld 7, Apeldoorn

Bekijk meer:kappers

adv.