Afslanken in 2019? Bij Figuura zorgen ze dat het je lukt

Aangeboden door Figuura Apeldoorn 3 januari 2019

Meer sporten, een paar kilo eraf, strak je bikini in dit voorjaar. Wat je goede voornemen ook is, de sport- en voedinginstructeurs van Figuura Apeldoorn zorgen ervoor dat je weer goed in je vel komt te zitten. 

Waarom je je goede voornemen bij Figuura Apeldoorn wél gaat halen? Omdat er bij deze sport- en afslankstudio altijd een personal coach achter je staat die je stimuleert om door te zetten en je in je hele proces begeleidt. Bovendien gebruikt Figuura afslankmethodes die een minimale inspanning kosten, maar super effectief zijn.

Effectief bewegen

Dat je voor een slanker en strakker lijf in beweging moet komen staat vast. Maar niemand is hetzelfde, daarom stellen de medewerkers van Figuura Apeldoorn samen met jou een beweegplan op, speciaal afgestemd op jouw wensen en lichaam. En dat bewegen gebeurt bij Figuura zo effectief mogelijk. Elke beweging die je maakt wordt namelijk extra effectief in een infrarood warmtecabine. Figuura heeft zich als enige in Apeldoorn gespecialiseerd in deze combinatie van lichaamsbeweging en moderne technologie.

Een work-out in een infraroodcabine werkt doelgericht, is medisch verantwoord en gebeurt altijd onder persoonlijke en deskundige begeleiding van je coach. De warmte in de cabine voorkomt spierpijn en bevordert de doorbloeding in je spierweefsel en in je huid. Deze methode is al jaren bewezen effectief.

De infraroodtraining is en een unieke combinatie van infraroodwarmte en training op een crosstrainer. In 25 minuten verlies je op topsnelheid omvang en gewicht. Deze methode is zelfs vijf keer effectiever dan een normale work-out. Fluitje van een cent dus!

Goede en lekkere voeding

Je bent op de goede weg. Misschien wil je inmiddels ook je voedingspatroon aanpakken, maar krijg je al stress bij het woord dieet? Droog je tranen, afslanken doe je door lekker te eten met gezond verstand.

Samen met jou kijkt je coach naar je huidige voedingspatroon in combinatie met het afvalprogramma. Je coach adviseert je vervolgens geen voedsel dat je niet lekker vindt, maar zoekt gewoon een goed alternatief. Ook wordt jouw levensstijl, dagelijkse agenda en thuissituatie meegenomen om een haalbaar doel en eetpatroon voor je samen te stellen. Heb je je doel bereikt? Dan ga je samen een plan maken om op gewicht te blijven.

Figuura Apeldoorn

Figuurcorrectie

Ben je onzeker over bepaalde onderdelen van je lichaam? Dan kun je bij Figuura ook terecht voor een figuurcorrectie zonder operatie. Wil je van je lovehandles af of baal je van je buik, armen of benen, maar klinkt liposuctie je nogal griezelig in de oren? Probeer dan de verantwoorde en pijnloze cryobehandeling. Door het bevriezen van vetcellen verlies je vetweefsel, zonder operatie.

Een andere populaire methode die Figuura Apeldoorn aanbiedt is de anti-cellulite compressiebehandeling. Deze therapie is een op luchtdruk werkend lymfedrainagesysteem. Tijdens de behandeling hoef jij niks te doen. Je ligt in een luchtdrukpak waar ritmisch lucht in gebracht en weer afgezogen wordt. Dit zorgt voor een zichtbare vermindering van cellulite en het geleidelijk gladder worden van de huid.

Figuura Apeldoorn beauty en wellness

Nu gesloten09:00 - 14:00 |16:00 - 21:00

John F. Kennedylaan 32, Apeldoorn

Bekijk meer:beauty en wellness

adv.