Apeldoorn

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Koningsdag 2019: Kinderprogramma Doomijn in het Oranjepark

Aangeboden door Doomijn Kinderopvang 20 april 2019

Komend weekend kleurt heel Apeldoorn weer oranje tijdens Koningsdag 2019. Naast de kleedjesmarkt, kermis en muziek zijn er leuke activiteiten voor jong en oud. Doomijn Kinderopvang sluit met een feestelijk kinderprogramma aan bij het thema ‘Kleurrijk bij ons in de wijk’ in het Oranjepark. Dit is er allemaal te doen:

Kinderprogramma Oranjepark

In onze wijken zijn spelende kinderen een vertrouwd en levendig beeld voor iedereen. Een kleurrijk kinderprogramma mag in het Oranjepark dan ook niet ontbreken. Na de officiële opening van Koningsdag 2019 in Apeldoorn door waarnemend burgermeester Petra van Wingerden, zijn alle kinderen tussen 11.00 en 17.00 uur welkom om te komen knutselen bij Doomijn.

Er is een Hollandse photobooth waar kinderen op de foto kunnen met hun eigengemaakte oranje props. Maak je een oranje broche van foam, een kroontje, een oranje bril of hoed? Alles kan! Wees voor een dagje koning Willem Alexander of koningin Maxima. Of ben je liever prinses Amalia? Dat mag natuurlijk ook! Trek je oranje tenue of je mooiste prinsessenjurk aan; alle kinderen zijn van harte welkom.

Verschoonruimte

Héél fijn voor iedereen die van plan is op Koningsdag de hort op te gaan met jonge kinderen: Doomijn richt een verzorgde verschoonruimte in waar (groot)ouders hun kind, tussen het feestvieren en knutselen in, rustig kunnen verschonen.

Maatschappelijk betrokken

Met bijna dertig locaties is Doomijn Kinderopvang goed vertegenwoordigd in Apeldoorn. In de vestigingen van Doomijn worden ruim 2.000 kinderen uit Apeldoorn opgevangen op het kinderdagverblijf, de peuteropvang en de buitenschoolse opvang. En ook op Koningsdag draagt Doomijn graag zorg voor de kinderen uit de regio met creatieve activiteiten.

Naast het bieden van kinderopvang is verbinding met de wijk en de inwoners voor Doomijn een belangrijk thema. In Apeldoorn wordt daarom nauw samengewerkt met verschillende scholen en andere partijen om een bijdrage te leveren aan de levens van kinderen, hun ouders en de lokale gemeenschap.


Meer over Doomijn Kinderopvang ontdekken?

Doomijn Kinderopvang kinderopvang

Postbus 1064, Zwolle

Bekijk meer:kinderopvang

adv.