Apeldoorn

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Dit is alles wat je wilt weten over Koningsdag 2020 in Apeldoorn

Door Job Burgwal 4 februari 2020

Apeldoorn kleurt – net als de rest van het land – op maandag 27 april 2020 oranje. Markten, feestjes en andere activiteiten: op Prinsennacht en Koningsdag is in Apeldoorn van alles te doen. Zorg dat je niets mist.

Dit jaar valt Koningsdag op een maandag. Het is een officiële feestdag, dus de meeste mensen zijn op deze dag vrij om de verjaardag van Willem-Alexander te vieren.

Wat kun je op Koningsdag doen in Apeldoorn?

De vraag der vragen: wat staat er op het programma? Genoeg! Houd je van een feestje? Die zijn er genoeg in Apeldoorn. Kan je niet wachten om een rondje over een vrijmarkt te lopen? In onze stad zijn kraampjes in overvloed. Bekijk hier het koningsdagprogramma:

Koningsdag Apeldoorn 2019

Koningsdag 2020 in Apeldoorn: dit is er allemaal te doen

Al benieuwd naar wat er gaat gebeuren op Koningsdag maandag 27 april 2020 in Apeldoorn? Dit is er to...

Viert Apeldoorn nog Prinsennacht?

De verjaardag van Willem-Alexander begint al met Prinsennacht. Voor alle feestbeesten hebben wij een overzicht gemaakt van alle feestjes op zondag 26 april:

Dit artikel komt zo snel mogelijk online.

Wat is de weersverwachting op Koningsdag in Apeldoorn?

Zon, wind, regen, hagel: wat gaat het worden op Koningsdag? Wees goed voorbereid en neem hier een kijkje naar de weersvoorspelling van maandag 27 april:

Dit artikel komt zo snel mogelijk online.

Hoe kom ik op Koningsdag in Apeldoorn?

Goede vraag! Op deze nationale feestdag zijn veel inwoners op de been. Wat betekent: drukte op de weg. Dit zijn de verkeersmaatregelen in en rondom onze stad:

Dit artikel komt zo snel mogelijk online.

Kan ik op 27 april nog wel winkelen of boodschappen doen?

Niemand vindt het leuk om voor een dichte deur te staan, dus check van te voren of de winkels en supermarkten met Koningsdag open zijn. Lucky you, wij hebben het voorwerk al gedaan:

Dit artikel komt zo snel mogelijk online.

adv.