Rennen! Alle kerstspullen bij Praxis Apeldoorn nu voor de helft

Aangeboden door Praxis 18 december 2018

De kerstdagen zijn in zicht en tussen het harde werken door maakt iedereen zich op voor een paar mooie kerstdiners, familiebezoekjes en lange vrije avonden op de bank. Heb je alles al in huis of kun je nog wel wat gezelligheid gebruiken? Bij Praxis Apeldoorn is de uitverkoop op de kerstafdeling officieel gestart! 

Praxis kerstartikelenKerstafdeling

Vanaf maandag 17 december neem je alle kerstartikelen op de kerstafdeling van Praxis Apeldoorn met 50% korting mee naar huis. Of je nu op zoek bent naar een nieuw lichtsnoer, kerstballen, een kerstkrans voor aan de voordeur, feestelijk servies, een attent cadeau, glinsterende waxinelichthouders, windlichten of andere decoratie, Praxis maakt van je huis in een handomdraai een kersthuis.

Op is op

Ook een nieuwe kunstboom (alvast voor volgend jaar bijvoorbeeld) koop je voor de helft. De kerststijlen van dit jaar zijn klassiek rood met zilver en goud, maar ook pasteltinten roze en paars met wit kunnen goed. Voeg daar een aantal naturel accessoires als een jute kussen en houten hangers aan toe voor een warm winterhuis. De korting geldt op alle kerstspullen en loopt zolang de voorraad strekt. Wacht dus niet te lang!

Doe hier alvast wat winkelinspiratie op en klik hier om virtueel over de kerstafdeling te lopen.

Foto's: indebuurt.nl

Deze bijdrage wordt je aangeboden door Praxis. Meer over Praxis ontdekken?

Praxis bouwmarkten

Nu open09:00 - 21:00

Kayersdijk 109, Apeldoorn

Bekijk meer:bouwmarkten

adv.