Strike! Kerst vier je bij Bowlingcentrum Apeldoorn

Aangeboden door Bowlingcentrum Apeldoorn 1 december 2018

Zin om eerste of tweede kerstdag met je familie iets actiefs te doen, om vervolgens aan tafel te schuiven en vlees, groenten en vis van het buffet op je eigen grillplaat te bakken? Dan heeft Bowlingcentrum Apeldoorn het perfecte arrangement voor jullie. 

Smulplaat

Na een feestelijk ontvangst met bubbels is het aan de hele familie om de ene naar de andere strike te gooien. Ondertussen wordt op de achtergrond het uitgebreide lopend buffet klaargemaakt.

Na anderhalf uur gieren van het lachen op de bowlingbaan is het tijd om aan tafel de handen uit de mouwen te steken. Op het buffet vind je stokbrood, tapenades, frietjes en vlees, vis en groenten voor op de smulplaat die op je tafel staat.

Vegetarisch, glutenallergie of andere wensen? Hier kan de keuken rekening mee houden!

Bowlingcentrum Apeldoorn Kerst

Bowlen met kerst

Anderhalf uur bowlen en daarna uitgebreid eten tijdens de kerstdagen? Op eerste en tweede kerstdag is Bowlingcentrum Apeldoorn gewoon geopend! Dit arrangement, inclusief welkomstdrankje en ijsje, kost €7,50 voor kinderen tot 3 jaar, €25,00 voor kinderen van 4 tot en met 11 jaar en €44,50 voor mensen vanaf 12 jaar. Je kunt voor minimaal vier personen reserveren.

Bowlingcentrum Apeldoorn werkt met kerst in blokken. Geef bij je reservering dus aan of je om 13.30 uur, 14.30 uur, 17.00 uur of 18.00 uur wilt beginnen met bowlen! Op kerstavond en op oudejaarsavond is het bowlingcentrum vanaf 18.00 uur gesloten.

Wil je alleen komen bowlen en niet blijven eten? Dat kan natuurlijk ook. Je betaalt tijdens de kerstdagen €30,00 per uur per baan.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Bowlingcentrum Apeldoorn. Meer over Bowlingcentrum Apeldoorn ontdekken?

Bowlingcentrum Apeldoorn bowlingcentra

Nu open16:00 - 00:00

Nieuwstraat 66, Apeldoorn

Bekijk meer:bowlingcentra

adv.