Joris’ Kerstboom komt voor het eerst naar Apeldoorn

Door Natalie Polman 23 november 2017

Joris’ Kerstboom komt dit jaar voor het eerst naar Apeldoorn! Het tv-programma draait om bijzondere levensgebeurtenissen van mensen in het afgelopen jaar.

Jarenlang stond Joris’ Kerstboom alleen in Den Bosch, vorig jaar kwamen daar Leiden en Deventer bij. Dit jaar doet de KRO-NCRV daar nog een schepje bovenop: Joris Linssen gaat naar liefst zeven steden voor zijn programma. Behalve in Den Bosch, Leiden en Deventer komt hij naar Dokkum, Emmen, Leerdam en Apeldoorn dus.

Joris Linssen gaat naar liefst zeven steden voor zijn programma

Slim van Joris, want in Apeldoorn haakt hij aan op 3FM Serious Request. Máár alleen in Deventer, Den Bosch en Dokkum worden opnames gemaakt, die gebundeld worden in een uitzending op zondag 24 december (kerstavond).

Ervaring delen?

De kerstboom komt tussen 18 en 24 december, dus tijdens de actieweek van Serious Request, op het Marktplein te staan. Wil je een kerstgedachte delen met Joris, dan kan je een foto in de kerstboom hangen of je verhaal mailen naar de KRO-NCRV.

Presentator Joris Linssen interviewt op dinsdag 19 december tussen 10.00 en 15.00 uur bij het Glazen Huis een aantal mensen die een foto achterlaten.

Op zondag 24 december (kerstavond) rond 21.15 uur wordt Joris’ Kerstboom programma uitgezonden op NPO 2.

adv.