Intratuin Apeldoorn wint originaliteitsprijs in verkiezing om Beste Kerstshow 2018

Door Natalie Polman 10 december 2018
Delegatie van Intratuin Apeldoorn neemt prijs in ontvangst. V.l.n.r.; Manuel, Marloes, Renate, Remco, Thea, Simone.

Intratuin Apeldoorn heeft de originaliteitsprijs gewonnen in de verkiezing van de Beste Kerstshow van Nederland 2018. Dat werd donderdagavond 6 december bekend gemaakt tijdens de officiële prijsuitreiking in Reeuwijk.

Rustig en toch uitnodigend

“Vanaf de entree wordt je meegenomen in een sfeer die zo anders, prettig, rustig en toch uitnodigend is, dat je bijna verbaasd de winkel weer verlaat. Wat een andere aanpak en wat een fraaie bewerking van het kerstthema. Met veel houten kisten als basismateriaal, natuurlijke materialen, en frisse pasteltinten. Mooie opzet, ruim, met verrassende hoekjes en een goede commerciële vertaling”, aldus de vakjury, die Intratuin Apeldoorn de hoofdprijs voor Originaliteit toekende.

Beste Kerstshow

De verkiezing van de Beste Kerstshow van Nederland wil het niveau van kerstshows in Nederland naar een (nog) hoger niveau tillen en tuincentra stimuleren tot inspirerende shows. De beoordeling gaat verder dan alleen de kerstshow. Ook aspecten als toegankelijkheid van de afdelingen, pakgemak van de producten, horeca en food, personeel, sfeer en hospitality tellen mee in het eindoordeel. Winnaars van de Beste Kerstshow doen het allemaal net even beter dan de concurrentie: klanten worden verwelkomd, geholpen, geadviseerd, soms verwend maar hebben uiteindelijk allemaal een fijne en bijzondere shopervaring.Meer over Intratuin Apeldoorn ontdekken?

Intratuin Apeldoorn

tuincentra

Nu gesloten12:00 - 17:00

De Voorwaarts 420, Apeldoorn

Bekijk meer:tuincentra

adv.