Apeldoorn

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Ho ho ho! De kerstafdelingen van kringloopwinkel Foenix zijn geopend

Aangeboden door Foenix Zwitsalterrein 14 november 2020

Wat we gaan doen nu we de hele dag thuiszitten? Zo snel mogelijk ons huis van woonkamer tot voordeur in kerstsfeer brengen natuurlijk. Vintage kerstdecoratie en kristallen champagneglazen, servies met een gouden randje en kerstballen in alle vormen en maten: vanaf zaterdag 14 november 2020 ben je welkom op de kerstafdelingen van de drie locaties van Foenix Kringloop en Re-integratie.

Kerstafdeling

Waarschijnlijk ken je de geliefde jaarlijkse kerstmarkt van Foenix wel. Elke jaar openen de kringloopwinkels van Foenix in Apeldoorn begin december hun deuren een weekend lang voor een grote kerstmarkt. De winkels zijn dan omgetoverd tot één groot kerstparadijs en honderden mensen komen snuffelen tussen de vele kerstdecoraties en woonaccessoires.

Om te zorgen dat iedereen dit jaar de kans heeft om rustig te winkelen komt Foenix met een mooi alternatief. Elke winkel krijgt een eigen sfeervolle kerstafdeling die de komende weken elke dag te bezoeken is en elke dag wordt aangevuld met nieuwe producten uit de voorraad.

Tekst gaat verder onder de foto’s.

Foto's: Foenix

Alles kerst

Op maandag tot en met zaterdag, tussen 10.00 en 17.00 uur, kun je in alle rust neuzen op de kerstafdeling. De winkels van Foenix gaan altijd om 9.00 uur open, maar de kerstafdelingen openen een uurtje later. Elke ochtend vullen de medewerkers van Foenix de afdelingen namelijk eerst aan met nieuwe kerstartikelen. Zo weet je zeker dat er elke dag een paar nieuwe geniale vondsten tussen zitten!

En wat je er dan zoal kan vinden? Letterlijk alles wat met kerst te maken heeft. Van servies en wijnglazen voor de perfecte kersttafel tot beeldjes, kerstballen, pieken, kunstkerstbomen en waxinelichthoudertjes. Let op, het dragen van een mondkapje is verplicht bij Foenix!

Tekst gaat verder onder de foto’s.

Foto's: Foenix

Over Foenix

Al 37 jaar is Stichting Foenix een sociale onderneming die zich in Apeldoorn voor een circulaire en inclusieve samenleving inzet. Wat ooit begon als een klein vrijwilligersproject voor jongeren is inmiddels uitgegroeid tot een onafhankelijke, professionele organisatie. In de werkplaatsen, winkel, kantoren en in de transport biedt de organisatie jaarlijks een werkplek aan voor zo’n 750 mensen. Foenix verwerkt jaarlijks zo’n vier miljoen kilo aan spullen.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Foenix Zwitsalterrein. Meer over Foenix Zwitsalterrein ontdekken?

Foenix Zwitsalterrein kringloopwinkels

Vlijtseweg 136, Apeldoorn

Bekijk meer:kringloopwinkels

Meer over Foenix Molenmakershoek ontdekken?

Foenix Molenmakershoek kringloopwinkels

Gesloten09:00 - 17:00

Molenmakershoek 7, Apeldoorn

Bekijk meer:kringloopwinkels

Meer over Foenix Aruba ontdekken?

Foenix Aruba kringloopwinkels

Gesloten09:00 - 17:00

Aruba 6, Apeldoorn

Bekijk meer:kringloopwinkels

adv.