Apeldoorn

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Last-minute shopper! Deze mooie én eerlijke cadeau’s zijn perfect voor onder de boom

Aangeboden door Ultimate 17 december 2019

Ben jij nog op zoek naar het perfecte kerstcadeau? Loop dan eens binnen bij WAAR aan de Marktstraat. Daar vind je superleuke cadeautjes om te geven en het mooie is dat de wereld er ook een beetje mooier van wordt. En iedereen verdient toch een mooie kerst!

Alles in de winkel is fair trade en duurzaam en elk product zit een goed verhaal. Of je nou sieraden, servies, verzorgingsproducten of gewoon wat lekkers cadeau wilt geven, bij WAAR hebben ze het voor je!

Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

Sieraden

De Zweedse Julia Otilia maakt werkelijk prachtige sieraden. Extra leuk is dat ze met fair trade materialen worden gemaakt en op een duurzame manier zijn geproduceerd. In de sieraden herken je op een subtiele manier allerlei organische structuren want alles is geïnspireerd op de natuur. Door het gebruik van bijvoorbeeld fair trade zoetwaterparels loop jij er deze feestdagen extra stralend bij.

Of geef een bijzonder armbandje van A Beautiful Story cadeau, fair trade en met de hand geproduceerd in Nepal. Valt altijd in de smaak!

Foto's: WAAR Apeldoorn

Aan tafel!

Kerst draait toch vaak om lekker eten en drinken. Dit handgeschilderde servies maakt de kersttafel nog net een stukje mooier. Extra leuk om dan thuis ook gelijk wat lekkers te maken, zodat de gastheer of gastvrouw lekker achterover kan leunen.

Voor huid en haar

Bij WAAR vind je allerlei zepen en verzorgingsproducten met biologische grondstoffen. Zo zijn alle producten van Botma en Van Bennekom met de hand gemaakt en volledig plantaardig en biologisch. Ideaal voor mensen met een gevoelige huid. Het een ruikt nog lekkerder dan het ander, kun jij een keuze maken?

Van handcrème tot shampoo en body scrub, de verzorgingsproducten van Natuurlijk WAAR zijn ook allemaal gemaakt van natuurlijke ingrediënten, plantaardige oliën, heilzame planten, kruiden en bloemen.

Foto's: WAAR Apeldoorn

Voor de bourgondiër

Wil je iemand blij maken met iets lekkers? Bij WAAR Apeldoorn vind je lekkernijen die biologisch zijn, lokaal geproduceerd of gemaakt van voedseloverschotten. Geef eens een Pieper Bier cadeau (IPA van geredde aardappels), probeer een soep van kromkommers of vier Kerst met de jammetjes en chutneys van Twisted (gemaakt met afgekeurd fruit).

Foto's: WAAR Apeldoorn

Handig én mooi!

Keep Leaf maakt een einde aan alle plastic zakjes die we met z’n allen veel te veel gebruiken. De herbruikbare zakjes zijn wasbaar, licht en dus ideaal om elke dag te gebruiken naar school, werk of gewoon onderweg.

De zakjes zijn BPA-vrij en bevatten geen weekmakers of lood. Bijkomend voordeel: ze zijn niet alleen eco, maar ook stijlvol. Ook kinderen worden heel blij van hun nieuwe lunchzakje. Met Keep Leaf herbruikbare broodzakjes en tasjes neem je elke dag een lekkere lunch mee naar je werk zonder het milieu extra te belasten. Dat noemen wij nog eens win-win!

Duurzame flessen

Steeds meer mensen ontdekken het gemak en nut van een herbruikbare waterfles. Weg met die plastic wegwerpflesjes, deze exemplaren neem je mee in de auto, naar kantoor, in je tas, en…. waar eigenlijk niet?

Je kunt een simpele waterfles aanschaffen, maar een thermosfles om de hele dag door te genieten van een warme kop koffie of thee is natuurlijk ook wel lekker. Je vindt ze bij WAAR in allerlei vormen en maten. Leuk om te geven, maar stiekem net zo leuk om jezelf cadeau te doen!


Meer over WAAR Apeldoorn ontdekken?

WAAR Apeldoorn cadeauwinkels

Gesloten11:00 - 17:30

Marktstraat 1A, Apeldoorn

Bekijk meer:cadeauwinkels

Deze bijdrage wordt je aangeboden door Ultimate. Meer over Ultimate ontdekken?

Ultimate zakelijke dienstverleners

Oranjelaan 2, Apeldoorn

Bekijk meer:zakelijke dienstverleners
Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

adv.