Apeldoorn

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

5 x waarom dit kerstcadeau het enige is wat een vrouw nodig heeft

Aangeboden door De Beautyfabriek 18 december 2019

Op zoek naar het kerstcadeau dat echt elke vrouw blij maakt? Maar wil je wel met iets origineels komen? Geef dan een bon voor een pure verwendag bij De Beautyfabriek. 5 redenen waarom de cadeaubon van De Beautyfabriek het enige kerstcadeau is dat een vrouw nodig heeft: 

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Van haarsalon tot nagelstudio

De Beautyfabriek apeldoorn

De Beautyfabriek is een allround beautyconcept waar je terecht kunt voor al je beautybehandelingen. Onder één dak vind je een kapsalon, beautysalon en nagelsalon.

Met die leuke cadeaubon kun je hier dus in één keer voor heel veel behandelingen terecht: knip- en kleurbehandelingen, haarextensions en haarwerk, manicure, wimperextensions, huidverbeteringsbehandelingen, ontharingen, een spraytan en permanente make-up. Weet je dus niet zeker waar je vrouw, vriendin, schoonmoeder of zus van houdt, dan zit je met deze bon altijd goed.

Pure ontspanning

De beautyfabriek Apeldoorn

Een behandeling bij De Beautyfabriek is pure ontspanning. Je hebt even tijd voor jezelf. De meeste schoonheidsbehandelingen werken ook ontspannend en helpen om stress en alle klachten die daaruit voort kunnen komen te reduceren.

Met een cadeaubon geef je je dierbare alvast een zetje om een moment voor haarzelf in te plannen! Of ga met haar mee. Mannen zijn ook van harte welkom bij De Beautyfabriek voor een knipbeurt of huid- en gezichtsbehandeling.

Handig: online agenda

De Beautyfabriek Miranda
Miranda (L) helpt een klant aan een volle bos krullen. Foto: indebuurt Apeldoorn

De Beautyfabriek maakt gebruik van de laatste geavanceerde technieken uit de wereld van cosmetica, beauty en haarmode en ze lopen graag vooruit op de laatste trends. Zo werken ze al tijden met een online agenda. Je kunt dus super eenvoudig een afspraak inplannen wanneer het jouw uitkomt, handig toch?

Deskundig behandelplan

Heb jij iets op het gebied van haar, nagels of huid voor ogen, maar weet je niet helemaal zeker of jouw idee ook wenselijk is voor de kwaliteit van je huid of haar? Dan kun je met al deze vragen terecht bij De Beautyfabriek.

Eigenaar Anke Aalvanger: “Ons belangrijkste doel is met een deskundig oog kijken naar je haar, nagels en huid. Zodat dit uiteindelijk op het resultaat komt dat jij voor ogen had. We maken altijd een behandelplan dat je natuurlijke basis ondersteunt, zodat je huid en ook je haar verbetert. En als iets niet kan, of het is niet wenselijk voor de kwaliteit van je huid of haar, dan zullen we je dat ook eerlijk zeggen. Het behoud en de verbetering van je huid of haar staat voorop.”

Genoeg redenen dachten wij om een cadeaubon van De Beautyfabriek tijdens deze Kerst cadeau te geven. Klik hier voor meer informatie. Fijne feestdagen!


Meer over De Beautyfabriek ontdekken?

De Beautyfabriek

Gesloten09:00 - 16:00

Arnhemseweg 211, Apeldoorn

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

adv.