Het team

Team indebuurt Apeldoorn

De redactie van indebuurt Apeldoorn zit midden in Apeldoorn in een pand van DPG Media. Vanaf de redactie lopen we zo de stad in om verslag te doen van alle leuke en mooie dingen die er in Apeldoorn te vinden zijn.

Vraag of berichtje achterlaten?

Als je een berichtje achter wilt laten of een persbericht wilt sturen naar de redactie, kun je gebruik maken van het contactformulier of mailen naar [email protected]. We komen zo snel mogelijk terug op je tip, verzoek of vraag.

Als je een algemene vraag hebt, is het handig om eerst even bij de veelgestelde vragen te kijken. Misschien vind je daar het antwoord op je vraag al.

indebuurt Apeldoorn

indebuurt Apeldoorn Deventerstraat 27a 7311 BH Apeldoorn [email protected]

Navigeer naar

Redactie indebuurt Apeldoorn

Natalie Polman

Community Manager

Hoi! Ik ben Natalie Polman, community manager van indebuurt Apeldoorn. Ik hou van de diversiteit van Apeldoorn en van de natuur en ben dol op lekker (uit) eten (gaan), (live)muziek en wandelen. Tijdens mijn werk als verslaggever en natuurlijk ook privé heb ik de afgelopen jaren veel leuke en interessante Apeldoorners leren kennen. Wat me goed doet, is dat veruit de meesten positief zijn over en – terecht – trots zijn op Apeldoorn. Wij brengen jullie op indebuurt Apeldoorn mooie, informatieve, amuserende en inspirerende verhalen over de stad! Tips of opmerkingen zijn natuurlijk altijd zeer welkom.

Pauliene Dickhof

Commercieel Redacteur

Bij indebuurt schrijft contentspecialist Pauliene branded content voor ondernemers. Heb je interesse in een mooi verhaal over jouw bedrijf of wil je meer weten over de mogelijkheden? Mail haar dan gerust: [email protected]

Buurtbijdragers en freelancers

Aefke ten Hagen

Columnist

Aefke ten Hagen verhuist in mei 2021 vanuit Utrecht naar Apeldoorn. Ze is getrouwd met een handige man die goed kan verbouwen en heeft twee zoons, Tijl (8) en Bo (6). In het dagelijks leven werkt zij als communicatieadviseur bij een GGZ-instelling en schrijft zij boeken, bundels en interviews. Haar laatste kinderboek heet: ‘Mijn moeder kookt soep van tafelpoten’. Op dit moment is Aefke met een dichtbundel voor kinderen bezig. Op indebuurt.nl/Apeldoorn zal ze wekelijks een column publiceren over haar nieuwe leven in Apeldoorn.

Eva Boer

Eva Boer

Redacteur

Mijn naam is Eva en momenteel volg ik de opleiding journalistiek, dat vind ik enorm leuk. Het vertellen van verhalen, en dan vooral in tekst en beeld, is mijn passie geworden. In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om actief te zijn. Je zult mij vaak vinden in het bos terwijl ik aan het hardlopen ben en sinds kort kun je me ook vinden op de mountainbike of racefiets. Gelukkig wonen wij op een prachtige plek voor het beoefenen van deze sporten. Al mijn hele leven woon ik in Apeldoorn maar nog steeds ontdek ik plekjes waar ik nog nooit eerder ben geweest. Ik vind het leuk om dingen te weten te komen die nieuw zijn, nieuwsgierigheid is dan ook iets wat mij kenmerkt. Ik hoop dat ik jullie ook meer kan leren over jullie eigen woonplaats!

Renée Kranenberg

Freelancer bij Indebuurt Apeldoorn

Hoi! Ik ben Renée Kranenberg. Samen met mijn gezin woon ik in Apeldoorn. Heb je een leuk onderwerp waar ik over kan schrijven voor Indebuurt? Neem gerust contact met me op!

Charlene Berkhout

Freelancer

Hey hoi! Ik ben Charlene Berkhout - veertiger - en sinds mijn derde woon ik in Apeldoorn. Ik voel mij dan ook een echte Apeldoornse. Ik geniet van de stad en laat er dan ook met veel plezier mijn kinderen - pubers - in opgroeien. Naast het freelance schrijven voor indebuurt Apeldoorn werk ik ook in de horeca. Een mooie afwisseling in twee verschillende beroepen waarbij ik altijd heel veel leuke mensen ontmoet en mooie verhalen hoor. Tot snel in Apeldoorn!

Suzanne van den Oever

Redacteur

Suzanne is redacteur bij indebuurt Apeldoorn. Ze heeft fotografie en crossmediale communicatie gestudeerd. Ze is graag creatief bezig, want naast fotograferen en schrijven, houdt ze ook van vormgeving en muziek. De combinatie beeld en tekst is voor haar ideaal. Met veel plezier tipt ze je over van alles in de stad!