Apeldoorn

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Team indebuurt Apeldoorn

De redactie van indebuurt Apeldoorn zit in het pand van DPG Media in Apeldoorn, gezellig bij de redactie van het Apeldoorns Stadsblad. Vanaf de redactie lopen we zo de stad in om verslag te doen van alle leuke en mooie dingen die er in Apeldoorn te vinden zijn.

Contactgegevens indebuurt Apeldoorn

indebuurt Apeldoorn
Deventerstraat 27a
7311 BH Apeldoorn
[email protected]

Vraag of berichtje achterlaten?

Als je een berichtje achter wilt laten of een persbericht wilt sturen naar de redactie, kun je gebruik maken van onderstaande formulieren. We komen zo snel mogelijk terug op je tip, verzoek of vraag.

Als je een algemene vraag hebt, is het handig om eerst even bij de veelgestelde vragen te kijken, misschien vind je daar het antwoord op je vraag al.

Tip de redactie
Contact

Redactie indebuurt Apeldoorn

Natalie Polman

Community Manager nataliepolmanindebuurtapeldoorn

Hoi! Ik ben Natalie Polman, community manager van indebuurt Apeldoorn.

Misschien ken je me van dagblad De Stentor, waar ik als verslaggever in Apeldoorn en omstreken heb gewerkt.

Ik ben niet geboren in Apeldoorn, maar woon hier ruim achttien jaar en hou van de stad. Tijdens mijn werk als verslaggever en natuurlijk ook privé heb ik de afgelopen jaren veel leuke en interessante Apeldoorners leren kennen. Wat me goed doet, is dat veruit de meesten positief zijn over en – terecht – trots zijn op Apeldoorn.

Anne Sophie en ik brengen jullie mooie, informatieve, amuserende en inspirerende verhalen over de stad!

Tips of opmerkingen zijn natuurlijk altijd zeer welkom, stuur ze naar [email protected] of naar [email protected].

Anne Sophie Schotman

Commercieel Redacteur Anne Sophie

Hi, ik ben Anne Sophie Schotman, de commercieel redacteur van indebuurt Apeldoorn.

Ik ben een tweede-generatie Apeldoorner, gefaalde luchtfotograaf, puzzelboekenmaker, aspirant antropoloog en nu dus eindelijk commercieel redacteur.

Ik houd van het compacte formaat van Apeldoorn: klein genoeg om voor iedereen vertrouwd te voelen, groot genoeg om te blijven verrassen. Het groeiend aantal restaurants en culturele activiteiten maakt het de perfecte plek om te wonen!

Natalie en ik gaan ons best doen je op de hoogte te houden over alles wat er in Apeldoorn speelt, maar schroom niet om ons te tippen over leuke evenementen en ontwikkelingen in de stad! Stuur je tips naar [email protected] of naar [email protected].

Madé Linschooten

Stagiair madé

Hoi! Mijn naam is Madé Linschooten en vanaf vandaag ben ik de nieuwe stagiair van indebuurt Apeldoorn. De komende maanden zal ik mijn best doen om jullie te amuseren met interessante artikelen over deze mooie stad (of dorp).

Ik ben 19 jaar en in hier geboren en getogen. Ook heb ik drie jaar in Hanzestad Doesburg gewoond, maar uiteraard wilde ik in die periode zo snel mogelijk terug naar mijn ‘thuis’. Ik ben nu weer een paar jaar terug en ik heb me nog nooit zo goed gevoeld als nu!

Op het Aventus in Apeldoorn doe ik de opleiding mediaredactiemedewerker. Mijn grote droom is om voetbalpresentator te worden. In het beste scenario word ik de nieuwe Jan Joost van Gangelen.

Buiten mijn opleiding om ben ik een voetbaltrainer bij Robur et Velocitas. Daar probeer ik jongens van 12 en 13 jaar zich te laten ontwikkelen in hun kwaliteiten. Eigenlijk net zoals Indebuurt dat nu doet bij mij.

Als rasechte Apeldoorner ben ik altijd op zoek naar leuke en/of opvallende dingen in de stad. Heb jij een tip over Apeldoorn? Laat het mij weten of mail indebuurt Apeldoorn.

Jacky Kroon

Gastschrijver jacky kroon

Hoi, ik ben Jacky Kroon en ik ben geboren (1971) en getogen in Apeldoorn. Ik werk als operatie-assistent in ons ziekenhuis en ik heb ruim 12 jaar gewerkt in het dierenasiel en bij een dierenarts. Mijn hobby’s zijn wandelen, fotograferen, lezen, fietsen, musea bezoeken en de natuur en dieren in het algemeen.

Ik heb ook jarenlang saxofoonles gehad bij wat toen nog Markant heette. Mijn guilty pleasure is het verzamelen van badeenden. Twee van mijn katten hebben een eigen Facebookaccount en uit naam van Julius schrijf ik in het kattentijdschrift Me and My Cat.

Kuh Wak

Ik meende ons stadse dorp goed te kennen, tot er een vondeling genaamd Kuh Wak op de stoep stond. Door hem ben ik Apeldoorn gaan fotograferen en ik ben gaan bloggen daarover op 365dagenproject.nl en via Facebook. Door die bloggen ben ik veel te weten gekomen over Apeldoorn. Inmiddels blog ik met Kuh Wak over andere plaatsen in Nederland.

Voor indebuurt gaan we weer naar Apeldoorn terug.

Onze tip: kijk om je heen en verwonder je om alles wat je ziet.

Hebben jullie een tip voor mij, dan lees ik die graag.

Nineke van der Beek

Gastschrijver Nineke van der Beek

Hi, ik ben Nineke van der Beek, bewoner van het mooie Apeldoorn. Ik ga een poosje aan de slag als gastschrijver en zal proberen woorden te verbinden aan een mooi plaatje uit Apeldoorn. Die woorden zal ik in de vorm van een gedicht maken. We hopen dat het een leuk nieuw item is, en jullie even op een andere manier naar de stad kijken.

Ik woon al sinds mijn zesde in Apeldoorn en dat is echt al heel lang… Lang genoeg om de stad een beetje te kennen en uitermate te waarderen. Ik heb nog gewoond in de voormalige zusterflat aan de Koning Lodewijklaan, dus dat is best lang geleden. En ik heb op het Christelijk Lyceum aan de Jachtlaan gezeten en nu gaan mijn kinderen daar ook heen.

Maar als je iets ziet waar je een gedicht bij wilt horen, laat het graag weten. Ik zeg, Apeldoorn inspireert.