Het team

Team indebuurt Apeldoorn

De redactie van indebuurt Apeldoorn zit midden in Apeldoorn in een pand van DPG Media. Vanaf de redactie lopen we zo de stad in om verslag te doen van alle leuke en mooie dingen die er in Apeldoorn te vinden zijn.

Vraag of berichtje achterlaten?

Als je een berichtje achter wilt laten of een persbericht wilt sturen naar de redactie, kun je gebruik maken van het contact formulier. We komen zo snel mogelijk terug op je tip, verzoek of vraag.

Als je een algemene vraag hebt, is het handig om eerst even bij de veelgestelde vragen te kijken. Misschien vind je daar het antwoord op je vraag al.

indebuurt Apeldoorn

indebuurt Apeldoorn Deventerstraat 27a 7311 BH Apeldoorn

Navigeer naar

Redactie indebuurt Apeldoorn

nataliepolmanindebuurtapeldoorn

Natalie Polman

Community Manager

Hoi! Ik ben Natalie Polman, community manager van indebuurt Apeldoorn. Misschien ken je me van dagblad De Stentor, waar ik als verslaggever in Apeldoorn en omstreken heb gewerkt. Ik ben niet geboren in Apeldoorn, maar woon hier ruim 22 jaar en hou van de stad. Tijdens mijn werk als verslaggever en natuurlijk ook privé heb ik de afgelopen jaren veel leuke en interessante Apeldoorners leren kennen. Wat me goed doet, is dat veruit de meesten positief zijn over en – terecht – trots zijn op Apeldoorn. Wij brengen jullie op indebuurt Apeldoorn mooie, informatieve, amuserende en inspirerende verhalen over de stad! Tips of opmerkingen zijn natuurlijk altijd zeer welkom.

Pauliene Dickhof

Commercieel Redacteur

Hallo daar, ik ben Pauliene Dickhof, commercieel redacteur van indebuurt Apeldoorn. Ik ben een import-Apeldoorner maar wel eentje met zo'n groot hart voor de stad dat ik niet denk hier ooit nog weg te gaan. De mooie bossen en het groene, gezellige centrum hebben mijn hart toch echt gestolen. Elke dag ben ik wel even buiten te vinden, in het Mheenpark bij mij om de hoek of in de bossen in de omgeving. Anders vind je me wel fietsend door de stap, op zoek naar de leukste lokale ondernemers. Daar bruist Apeldoorn van en ik houd je daar dan ook graag van op de hoogte. Wil je samenwerken? Neem dan contact met me op. Ik kijk er naar uit!

Melanie Borgman

Community Manager

Een 24-jarige koffieleut die gek is op schrijven, dolblij kan worden van een gezellige citytrip, maar stiekem ook heel graag de huismus uithangt. Ja, dat ben ik: Melanie. Met een flinke dosis enthousiasme en nieuwsgierigheid voorzie ik jou van inspirerende en indrukwekkende verhalen. Naast teksten schrijven ben ik knettergek op Instagram, dus ook op het account van indebuurt Apeldoorn kun je veel leuks verwachten! Heb jij een tof verhaal, een leuk nieuwtje of een goede tip die andere Apeldoorners óók moeten weten? Stuur mij gerust een mailtje.

Eva boer

Eva Boer

Stagiaire

Mijn naam is Eva, zoals jullie waarschijnlijk al hadden gelezen. Momenteel volg ik de opleiding journalistiek, dat vind ik enorm leuk. Het vertellen van verhalen, en dan vooral in tekst en beeld, is mijn passie geworden. Hier bij indebuurt kan ik lekker aan de slag met die passie en dan zelfs in mijn eigen stad. In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om actief te zijn. Je zult mij vaak vinden in het bos terwijl ik aan het hardlopen ben en sinds kort kun je me ook vinden op de mountainbike of racefiets. Gelukkig wonen wij op een prachtige plek voor het beoefenen van deze sporten. Al mijn hele leven woon ik in Apeldoorn maar nog steeds ontdek ik plekjes waar ik nog nooit eerder ben geweest. Ik vind het leuk om dingen te weten te komen die nieuw zijn, nieuwsgierigheid is dan ook iets wat mij kenmerkt. Wie weet dat ik tijdens deze stage nog veel kan ontdekken en ik hoop dat ik jullie ook meer kan leren over jullie eigen woonplaats!

Buurtbijdrager

Aefke ten Hagen

Columnist

Ik ben Aefke!