Team indebuurt Apeldoorn

De redactie van indebuurt Apeldoorn zit in het pand van De Persgroep in Apeldoorn, gezellig bij de redactie van het Apeldoorns Stadsblad. Vanaf de redactie lopen we zo de stad in om verslag te doen van alle leuke en mooie dingen die er in Apeldoorn te vinden zijn.

Contactgegevens indebuurt Apeldoorn

indebuurt Apeldoorn
Prins Willem-Alexanderlaan 705
7311 ST
Apeldoorn

Vraag of berichtje achterlaten?

Als je een berichtje achter wilt laten of een persbericht wilt sturen naar de redactie, kun je gebruik maken van onderstaande formulieren. We komen zo snel mogelijk terug op je tip, verzoek of vraag.

Als je een algemene vraag hebt, is het handig om eerst even bij de veelgestelde vragen te kijken, misschien vind je daar het antwoord op je vraag al.

Tip de redactie
Contact

Redactie indebuurt Apeldoorn

Natalie Polman

Community Manager natalie polman indebuurt apeldoorn

Hoi! Ik ben Natalie Polman, community manager van indebuurt Apeldoorn.

Misschien ken je me van dagblad De Stentor, waar ik als verslaggever in Apeldoorn en omstreken heb gewerkt.

Ik ben niet geboren in Apeldoorn, maar woon hier ruim achttien jaar en hou van de stad. Tijdens mijn werk als verslaggever en natuurlijk ook privé heb ik de afgelopen jaren veel leuke en interessante Apeldoorners leren kennen. Wat me goed doet, is dat veruit de meesten positief zijn over en – terecht – trots zijn op Apeldoorn.

Anne Sophie en ik brengen jullie mooie, informatieve, amuserende en inspirerende verhalen over de stad!

Tips of opmerkingen zijn natuurlijk altijd zeer welkom.

Anne Sophie Schotman

Commercieel Redacteur Anne Sophie

Hi, ik ben Anne Sophie Schotman, de commercieel redacteur van indebuurt Apeldoorn.

Ik ben een tweede-generatie Apeldoorner, gefaalde luchtfotograaf, puzzelboekenmaker, aspirant antropoloog en nu dus eindelijk commercieel redacteur.

Ik houd van het compacte formaat van Apeldoorn: klein genoeg om voor iedereen vertrouwd te voelen, groot genoeg om te blijven verrassen. Het groeiend aantal restaurants en culturele activiteiten maakt het de perfecte plek om te wonen!

Natalie en ik gaan ons best doen je op de hoogte te houden over alles wat er in Apeldoorn speelt, maar schroom niet om ons te tippen over leuke evenementen en ontwikkelingen in de stad!

Britte van Erven

Gastschrijver Britte

Hoi! Mijn naam is Britte van Erven en ik ben bij indebuurt Apeldoorn begonnen als stagiaire vanuit mijn opleiding journalistiek in Utrecht. Inmiddels ben ik gastschrijver geworden.

Stappen op het Caterplein, het ergens toch een beetje dorps zijn en het feit dat we als enigen in Nederland de nacht voor Koningsdag prinsennacht noemen in plaats van koningsnacht: Apeldoorn heeft gewoon wat. Ik heb hier bijna mijn hele leven gewoond en tja, oost west thuis best.

Heb jij een bijzonder verhaal, een opmerkelijk nieuwtje of iets dat heel Apeldoorn gewoon móét weten? Laat het ons weten!

Nineke van der Beek

Gastschrijver Nineke van der Beek

Hi, ik ben Nineke van der Beek, bewoner van het mooie Apeldoorn. Ik ga een poosje aan de slag als gastschrijver en zal proberen woorden te verbinden aan een mooi plaatje uit Apeldoorn. Die woorden zal ik in de vorm van een gedicht maken. We hopen dat het een leuk nieuw item is, en jullie even op een andere manier naar de stad kijken.

Ik woon al sinds mijn zesde in Apeldoorn en dat is echt al heel lang… Lang genoeg om de stad een beetje te kennen en uitermate te waarderen. Ik heb nog gewoond in de voormalige zusterflat aan de Koning Lodewijklaan, dus dat is best lang geleden. En ik heb op het Christelijk Lyceum aan de Jachtlaan gezeten en nu gaan mijn kinderen daar ook heen.

Maar als je iets ziet waar je een gedicht bij wilt horen, laat het graag weten. Ik zeg, Apeldoorn inspireert.

Kas Rodermond

stagiaire

Hoooi! Mijn naam is Kas Rodermond en ik ben sinds stagiaire bij Indebuurt Apeldoorn.

Ik ben opgegroeid  in een klein dorpje genaamd Hall maar ik ben vaak in de binnenstad te vinden. Ik heb Apeldoorn altijd al een fascinerende  plaats gevonden, dit omdat Apeldoorn toch anders is dan andere steden. Ik zie Apeldoorn dan ook altijd een beetje als een dorp in stadskleren en dat trekt mij eigenlijk wel aan.

Ik kijk er erg naar uit om te schrijven voor Indebuurt en meer te weten te komen over de stad en haar inwoners.

Heb jij nou een leuk nieuwtje of feitje over de stad? Laat het ons weten en we gaan er mee aan de slag!