Het team

Team indebuurt Apeldoorn

De redactie van indebuurt Apeldoorn zit midden in Apeldoorn in een pand van DPG Media. Vanaf de redactie lopen we zo de stad in om verslag te doen van alle leuke en mooie dingen die er in Apeldoorn te vinden zijn.

Vraag of berichtje achterlaten?

Als je een berichtje achter wilt laten of een persbericht wilt sturen naar de redactie, kun je gebruik maken van het contactformulier of mailen naar [email protected]. We komen zo snel mogelijk terug op je tip, verzoek of vraag.

Als je een algemene vraag hebt, is het handig om eerst even bij de veelgestelde vragen te kijken. Misschien vind je daar het antwoord op je vraag al.

indebuurt Apeldoorn

indebuurt Apeldoorn Deventerstraat 27a 7311 BH Apeldoorn [email protected]

Navigeer naar

Redactie indebuurt Apeldoorn

Natalie Polman

Community Manager

Hoi! Ik ben Natalie Polman, community manager van indebuurt Apeldoorn.

Pauliene Dickhof

Commercieel Redacteur

Hallo daar, ik ben Pauliene Dickhof, commercieel redacteur van indebuurt Apeldoorn. Ik ben een import-Apeldoorner maar wel eentje met zo'n groot hart voor de stad dat ik niet denk hier ooit nog weg te gaan. De mooie bossen en het groene, gezellige centrum hebben mijn hart toch echt gestolen. Elke dag ben ik wel even buiten te vinden, in het Mheenpark bij mij om de hoek of in de bossen in de omgeving. Anders vind je me wel fietsend door de stad, op zoek naar de leukste lokale ondernemers. Daar bruist Apeldoorn van en ik houd je daar dan ook graag van op de hoogte. Wil je samenwerken? Neem dan contact met me op. Ik kijk er naar uit!

Buurtbijdrager

Aefke ten Hagen

Columnist

Aefke ten Hagen verhuist in mei 2021 vanuit Utrecht naar Apeldoorn. Ze is getrouwd met een handige man die goed kan verbouwen en heeft twee zoons, Tijl (8) en Bo (6). In het dagelijks leven werkt zij als communicatieadviseur bij een GGZ-instelling en schrijft zij boeken, bundels en interviews. Haar laatste kinderboek heet: ‘Mijn moeder kookt soep van tafelpoten’. Op dit moment is Aefke met een dichtbundel voor kinderen bezig. Op indebuurt.nl/Apeldoorn zal ze wekelijks een column publiceren over haar nieuwe leven in Apeldoorn.

Eva Boer

Eva Boer

Redacteur

Mijn naam is Eva en momenteel volg ik de opleiding journalistiek, dat vind ik enorm leuk. Het vertellen van verhalen, en dan vooral in tekst en beeld, is mijn passie geworden. In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om actief te zijn. Je zult mij vaak vinden in het bos terwijl ik aan het hardlopen ben en sinds kort kun je me ook vinden op de mountainbike of racefiets. Gelukkig wonen wij op een prachtige plek voor het beoefenen van deze sporten. Al mijn hele leven woon ik in Apeldoorn maar nog steeds ontdek ik plekjes waar ik nog nooit eerder ben geweest. Ik vind het leuk om dingen te weten te komen die nieuw zijn, nieuwsgierigheid is dan ook iets wat mij kenmerkt. Ik hoop dat ik jullie ook meer kan leren over jullie eigen woonplaats!