Apeldoorn

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Wax & Beauty

Staat bekend om

  • Waxen
  • Styling van wenkbrauwen
  • Gespecialiseerd Brazilian wax

Over Wax & Beauty

Waxen is een moderne manier van ontharen en is enorm populair! De studio is opgericht nadat eigenaresse Els Tielbeke een reis maakte door Midden Amerika en de VS. Daar ontdekte Els wat waxen kan doen voor je huid. 

Wat is waxen?

Waxen, ook wel harsen genoemd, is een van de meest populaire methoden om tijdelijk te ontharen. Door te waxen worde n haartjes verwijderd mét de wortel. Hierdoor ontstaan er geen stoppels en komen de haartjes zachter terug. Bovendien wordt de haargroei minder. De wax wordt op een lage temperatuur op de huid gebracht. Daarna wordt de wax verwijderd met een strip of de wax wordt zelf aangebracht en met een snel handbeweging van de huid gehaald. Het resultaat is een gladde, zachte huid zonder vervelende haartjes.
Behandelingen
Wax & Beauty biedt verschillende behandelingen en is specialist in Brazilian wax en het stylen van wenkbrauwen. Daarnaast kun je ook je bikinilijn, oksels, billen, boven-en onderbenen, armen, kin en bovenlip laten waxen. Ook biedt Wax & Beauty full body- en zwangerschapsarrangementen. Bij Wax & Beauty werken alleen goed opgeleide professionals. Zij beheersen de nieuwste waxvaardigheden en -technieken.

Wat is een Brazilian wax?

Bij een Brazilian wax wordt de schaamstreek, bilnaad en anus onthaart.

Hygiënisch & professioneel

Hygiëne is vanzelfsprekend bij Wax & Beauty. Vooraf aan de behandeling krijg je de mogelijkheid om je op te frissen op het toilet of bidet. De studio werkt altijd met nitril handschoenen, schone spatels en schone wax. Bij Wax & Beauty staat voorop dat jij tevreden naar huis gaat met een perfect resultaat. Hygiënisch en netjes werken dragen hier aan bij.

Naast goede skills en de fijnste wax vindt Wax & Beauty de sfeer erg belangrijk. De specialisten stellen je graag op je gemak en nemen de tijd voor een behandeling. Hierdoor kun jij je op de minder leuke momenten ontspannen. Els vindt het dan ook belangrijk om jou te ontzorgen. Alleen het beste is goed genoeg!

Ook benieuwd naar wat waxen kan doen voor jouw huid? Maak een afspraak online!

Meest recent over Wax & Beauty

Apeldoorn Media Markt

Véél korting bij Mediamarkt en meer Apeldoornse aanbiedingen

Deze week hebben we weer veel mooie aanbiedingen om jouw week mee op te fleuren. Lees snel verder!

Volg Wax & Beauty op Instagram