Verkiezing Club van het Jaar

Verkiezing Club van het Jaar

Over Verkiezing Club van het Jaar

Nederland telt ruim 50.000 verenigingen en stichtingen, welke samen het grootste sociale netwerk van ons land vormen. Sociale ontmoetingsplaatsen waar mensen samen sporten, muziek maken, acteren, dansen of kunst maken. En waar talent opgeleid wordt. Samen bereik je meer dan alleen en dáárom is verenigen zo belangrijk.

Rabobank is vanaf haar oprichting nauw betrokken bij clubs en verenigingen. Dat komt omdat zij als coöperatie ook een soort vereniging of club is. Daarom heeft Rabobank samen met NOC*NSF, AD.nl, LKCA en Kunstbende het initiatief genomen om het fenomeen verenigen te vieren en te belonen. 

In de Verkiezing Club van het Jaar 2021 staat de veerkracht van de clubs centraal. Alle clubs werden opgeroepen om hun veerkracht zichtbaar te maken, anderen daarmee te inspireren en de waardering en erkenning te krijgen die ze verdienen. 

Verkiezing Club van het Jaar 2022
Verkiezing Club van het Jaar gaat door zolang het verenigingshart klopt! Ook in 2022 zal er weer een nieuwe Verkiezing Club van het Jaar zijn. Is jouw club of vereniging echt onmisbaar voor jou of de buurt? Doe mee met de Verkiezing Club van het jaar 2022. Houd de website www.clubvanhetjaar.nl of de social kanalen van Club van het Jaar in de gaten voor wanneer de inschrijvingen starten.

De verkiezing Club van het Jaar is onderdeel van Rabo ClubSupport. Rabo ClubSupport biedt sport- en cultuurverenigingen kennis, een netwerk en financiële ondersteuning. Om ze sterker te maken, voor nu en in de toekomst.

Bekijk meer