Apeldoornse Bierbrouwerij De Vlijt – Veluwse Schavuyt

Vandaag gesloten Vandaag gesloten Alle openingstijden

Apeldoornse Bierbrouwerij De Vlijt – Veluwse Schavuyt

Vlijtseweg 114/130 7317 AK Apeldoorn

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
Gesloten
Donderdag
Gesloten
Vrijdag
Gesloten
Zaterdag
14:00 - 18:00
Zondag
14:00 - 18:00

Over Apeldoornse Bierbrouwerij De Vlijt – Veluwse Schavuyt

Bierbrouwerij De Vlijt

De Veluwe heeft zijn eigen bierbrouwerij; in Bierbrouwerij De Vlijt wordt wekelijks zo’n 3000 liter ambachtelijke speciaalbier Veluwse Schavuyt gebrouwen. Het ambachtelijke bier heeft een hoge gisting en wordt niet gefiltreerd en gepasteuriseerd, waardoor de mooie volle smaak van de gebruikte brouwingrediënten in het bier volledig aanwezig blijft. De grondstoffen voor het brouwproces worden zorgvuldig geselecteerd en continue bewaakt op kwaliteit. De Veluwse Schavuyt wordt per brouwsel van 1000 l. gebrouwen. De brouwsels worden nauwkeurig gecontroleerd zodat de smaak en kwaliteit constant zijn. De Veluwse Schavuyt staat vanzelfsprekend op de tap van Proeflokaal van De Vlijt, maar is voor de echte liefhebber ook beschikbaar via de drankenhandel en horecagelegenheden. Het wordt geleverd in fusten van 20 liter en in diverse formaten flessen en cadeauverpakkingen.

Het Proeflokaal

In het ketelhuis van de voormalige Zwitsalfabriek is naast de brouwerijruimte ons proeflokaal ingericht. De voormalige  laboratoriumruimte is warm ingericht door het gebruik van veel mahoniehout. De 110-jaar oude apothekersbalie, die dienst doet als bar, valt direct op als je binnenloopt. Kom langs en proef & beleef de ambacht van het brouwen van bier!

Meest recent over Apeldoornse Bierbrouwerij De Vlijt – Veluwse Schavuyt

VACATURES bier

Proost! 9 x speciaalbiercafés in Apeldoorn

Wat is er lekkerder dan met een lekker speciaalbier en een stel vrienden proosten in een gezellig café? Vrij weinig denken wij. In deze speciaalbiercafés in Apeldoorn kun je prima terecht.