Apeldoorn

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Foenix Zwitsalterrein

Foenix Zwitsalterrein

Vlijtseweg 136 7317 AK Apeldoorn
Naar website

Openingstijden

•Al onze winkels, het Repair Café, de fietsenwerkplaats en de Houtwerkplaats zijn t/m 19 januari 2021 gesloten.
•Onze Lunchroom Loods 17 blijft, tot nadere bepaling, gesloten.
•Ons innamepunt aan Aruba 12 in Apeldoorn blijft van maandag t/m zaterdag van 09.00 uur tot 17.00 uur open. In verband met beperkte opslagruimte en bezetting zijn we niet in staat om alle goederen aan te nemen. Bij het ophalen van goederen zijn onze medewerkers verantwoordelijk voor het goed- of afkeuren van de goederen. Deze goederen moeten bij de voordeur neergezet worden.
•Onze Wasserij en het Textielatelier blijven van maandag t/m vrijdag van 09.00 uur tot 17.00 uur open. U kunt via de officiële ingang vanuit Vlijtseweg 128B binnenkomen. Wegens beperkte bezetting verzoeken we u uw was zelf te brengen en te halen.

Over Foenix Zwitsalterrein

Als onafhankelijke stichting zamelt Foenix Kringloop en Reïntegratie herbruikbare/verkoopbare goederen in. In de werkplaatsen van Foenix worden de ingekomen goederen vervolgens gereedgemaakt voor verkoop in de vier kringloopwinkels.

Op een unieke locatie in Apeldoorn, het voormalige Zwitsalterrein, is de jongste winkel van Foenix te vinden. In deze vestiging is ook de technische werkplaats van Foenix gevestigd. En dat merk je! Want dit is onze enigste winkel met een permanent Repair Café en een eigen elektroshop. Alle artikelen met een stekker; van wasmachine tot televisie, zijn alleen te koop in deze vestiging.

Meest recent over Foenix Zwitsalterrein

Kerstafdeling Foenix

Ho ho ho! De kerstafdelingen van kringloopwinkel Foenix zijn geopend

Wat we gaan doen nu we de hele dag thuiszitten? Zo snel mogelijk ons huis van woonkamer tot voordeur in kerstsfeer brengen natuurlijk. Vintage kerstdecoratie en kristallen champagneglazen, servies met…