Apeldoorn

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Reading en healing met Pauline: zo werkt het

Aangeboden door Libertas in Vivo 19 september 2019

Pauline Laumans van Libertas in Vivo is holistisch therapeut en reader met meer dan 30 jaar ervaring. “Ik word door veel klanten een zielsbegeleider en beschermer van het leven genoemd.”

Haar cliënten? Leraren, huisvrouwen, bouwvakkers, maatschappelijk werkers, psychotherapeuten. Mensen met veeleisende banen, mensen die met een verandering te maken krijgen, mensen die een verlies willen verwerken. Pauline legt uit waarom een reading je pad verlicht en je inzicht biedt.

Energie lezen

“Reading is zo bijzonder,” legt Pauline uit, “omdat het meer over je vertelt dan je denkt. Het is een hoog energetisch consult waarbij ik communiceer met jouw wezen, je innerlijke Zelf. Al in één consult kan het meer vertellen dan een jaar training bij een psycholoog. Dat komt omdat je wezen door jou gezien en erkent wil worden.”

Tijdens een consult gaat Pauline als reader diep in op een thema of vraag, door jouw eigen energie te lezen. Zijn er plekken in je lichaam waar je je energie vasthoudt? Waar je gevoelens vasthoudt? Onderdruk je onbewust energie om niet gezien te worden? Welke energie verlangt er juist naar om gezien te worden? Mensen ondergaan voortdurend veranderingen door ziekte, ander werk of een verlies. Of ze zijn bezig met het aankijken van bijvoorbeeld familierelaties (familie-opstellingen, een narcist in de relatie) en hun eigen rol daarbinnen.

“Mensen hebben bijvoorbeeld veranderingen ondergaan, door ziekte, ander werk of een verlies”

“Ik kijk naar energiepatronen en veranderingen. Echte antwoorden op vragen over een thema of een probleem vind je niet op hetzelfde energieniveau, maar wel op een hoger niveau. Vandaar dat ik altijd meerdere energieniveaus hoger ga zitten. Door jouw energie te lezen word jij je bewust van informatie van je wezen die erop wacht om bij jou cognitief naar binnen te komen. Zodat jij heldere stappen kan zetten. Energie lezen zonder alle obstakels is heel zuiver omdat de reader leest op het niveau van het Verenigde Veld.”

Tijdens een reading heb je dus geen rationeel of cognitief contact. Een reading is een communicatie op horizontaal niveau, en dus zonder oordeel.

Healing

Een healing is het weer op stroom brengen van energie en verbinden met jouw gronding. Blokkades worden weggehaald. “Bij een gebroken been bijvoorbeeld kan het betekenen dat gedurende het herstel er opeens aparte pijnen komen. Door hier naar te kijken vind je de oorzaak van die pijn (vaak iets uit het verleden wat nu opgelost mag gaan worden) en dan kan na de healing de pijn verdwijnen. In de loop van het herstelproces zijn vaak meerdere healingen nodig. Van belang is bewust te worden van het leerproces waar je in zit. De healingen helpen daarbij.”

Obstakels

Een reader leest welke energie een rol speelt in jouw vraag. Welke energie is van jou en welke energie van anderen wil daartussen komen? “Dat inzicht is nodig om te begrijpen waarom je iets op een bepaalde manier ervaart.” Maar soms liggen er obstakels op je pad en lukt het niet om ergens bij te komen. Bijvoorbeeld door een gebeurtenis uit je verleden, iets op je levens- of genenlijn, of door de energie van anderen. Gedachten, gevoelens, associaties en aannames zijn ook blokkades die je wezensenergie afleiden, volgens Pauline. Zij helpt je dan om toch inzicht te krijgen. “Ik ben jarenlang getraind bij onder meer het CLI in Utrecht om buiten deze obstakels te lezen op zuiver intuïtief niveau (hoger innerlijk weten).”

Reading en coaching

Tijdens een reading benoemt Pauline eerst het eerste beeld dat ze krijgt. “Dat is voor een readee bijna altijd meteen duidelijkDaarna kijkt ze naar iemands gronding. Hoeveel eigen gronding is er en waarom is dat zo? Dat is soms een heel verhaal, omdat menigeen geen eigen gronding of slechts een gedeeltelijke eigen gronding heeft. Iedereen is immers aan het leren om eigendom over jezelf te nemen en ik kijk naar het hoe, wie, wat en waar. Vervolgens kijk ik naar het leven van 0 tot nu, de uitdrukking naar jezelf en naar anderen en je doelenenergie. Vaak volgt dan een healing. Dit bevordert de doorstroom van energie, zodat er verder gelezen kan worden. Want dan ga ik de diepte in.”

Recent heeft Pauline iemand geholpen die steeds verder uit de groepsdruk stapt en daarmee uit de gronding van anderen. “Deze persoon komt daardoor steeds krachtiger op haar eigen benen te staan, kan haar eigen levenspad steeds beter lopen en verliest zich minder in zaken die er niet toe doen. Daarvoor was het onder andere nodig om oude afspraken in het verleden los te maken.”

In andere gevallen wil iemand kijken naar een relatie met een kind of geliefde en wat men daarin van elkaar leert. Wat zijn de afspraken in dit leven en wat zijn de mogelijkheden en onmogelijkheden? “Of iemand heeft een materiële of gezondheidsvraag bijvoorbeeld, waarbij de energie uiteindelijk gereinigd wordt van obstakels en weer op stroom wordt gezet. Immers als energie niet stroomt dan vervuil je als mens.” Pauline vermeldt nog dat ze mensen vaak enkele handreikingen doet, zodat ze zelf ook aan de slag kunnen in het werken met hun eigen energie.

“Voor velen werkt het fijn dat er tijdens een consult tijd is voor een stuk coaching. Anderen hebben meer baat bij het feit dat ik vanuit de ooracupunctuur kogeltjes plak of naalden zet. Veel mensen komen voor vervolgbehandelingen bij mij terug, omdat ze merken dat een diep energetisch consult en auriculo een gunstig effect heeft. Het fysieke lijf moet immers ook mee. En hoe gezonder je lichaam, hoe beter je jouw levensweg kunt bewandelen.”

Meer informatie

Meer informatie over Paulines werkwijze vind je op www.libertasinvivo.com. Wie meer wil leren over hoe een consult in zijn werking gaat vindt hier ook samenvattingen van consulten die een paar jaar geleden voor duurzaam24.tv zijn opgenomen.

Niet langer ronddolen op aarde van het ene leven in het andere leven, maar doelbewust je levenspad lopen?

Of je nu worstelt met vragen over je levensloopcyclus, je innerlijke groei, leven en dood, relatie, kinderen, seksualiteit, werk, sterven, gezondheid, religie, eigen ruimte of vorige levens; voor meer helderheid begin je met het sturen van een e-mail aan [email protected] of door te bellen met 06 185 412 78.

Lees ook: 

Libertas in Vivo

Van burn-out tot ontgifting: zo krijg je weer balans in je leven

Of je nu te maken hebt met een burn-out, last hebt van aanhoudende hoofdpijn of je lichaam graag vol...

Meer over Libertas in Vivo ontdekken?

Libertas in Vivo homeopaten

Nabuccostraat 7, Apeldoorn

Bekijk meer:homeopaten

adv.