Apeldoorn

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Nieuw: afslanken met vasculaire therapie en een cryosauna

Aangeboden door Rivé beauty & health 7 mei 2020

Bij Rivé Beauty & Health kun je afslanken en aan je gezondheid werken, veilig op anderhalf meter afstand en zonder te sporten. Vanaf maandag 11 mei kun je weer voor alle behandelingen terecht, maar speciaal voor wie liever geen contact maakt introduceerde eigenaar Reinier Venema (38) vasculaire therapie. Hoe dat werkt? Wij spraken Reinier en klant Marty van Buren (66) over deze nieuwe methode.

De afslankstudio van Rivé Beauty & Health is volledig aangepast aan de coronaomstandigheden. Kom je binnen, dan geven duidelijke lijnen aan om anderhalf meter afstand te houden. De speciale ozongenerator staat aan om bacteriën uit de lucht te filteren.

Met de toevoeging van vasculaire therapie aan het aanbod kan Reinier zijn klanten nu namelijk ook zonder lichamelijk contact behandelen. Bij Rivé kun je voortaan kiezen uit twee mogelijkheden:

  • De vertrouwde afslankmethode: Een sessie van drie minuten in de cryosauna, veertig minuten mya-therapie (elektrostimulatie) en persoonlijke coaching.
  • Nieuw: Een sessie van drie minuten in de cryosauna, veertig minuten vasculaire therapie en persoonlijke coaching.

Wat is wat?

Cryo-wat? Vasculair-hoe? Mya-wie? Misschien heb je geen idee waar we het over hebben. Daarom alle methodes op een rijtje:

  • Cryosauna: Een paar minuten in de cabine (gekoeld tot -150 graden) zorgt voor een verhoogde weerstand en minder pijn, een diepere herstelslaap en een geactiveerde ververbranding.
  • Vasculaire therapie: Hierbij lig je op een mat die met elektromagnetische pulsen het bloed beter door je lijf laat stromen. Het zorgt voor een snellere stofwisseling, afname van cellulite en lipoedeem en ondersteunt het afslankproces. Volledig contactloos!
  • Mya-therapie: Je ligt op een tafel en krijgt banden om je probleemzones. Door elektrostimulatie en ultrasound gaat de huid en het bindweefsel strakker staan en wordt je vetverbranding gestimuleerd.

Gezondere levensstijl

Klant Marty probeerde de nieuwe vasculaire therapie-methode. Na een hartinfarct in 2016 was in oktober vorig jaar de maat vol. “Ik slikte medicijnen en had veel last van bijwerkingen. Ook was ik aangekomen. Bij Rivé aan de slag gaan bleek voor mij echt een omslag.” Marty viel in een paar maanden tijd 12 kilo af en kreeg een algeheel gezondere levensstijl. “De coaching, het voedingsadvies, de behandelingen, het hele lifestyleprogramma maakt dat je gezonder wordt en afvalt.”

Hoeveel effect dat heeft op haar lichaam blijkt als Marty met kerst haar medicijnen vergeet. “Ik voelde me die dag tien keer beter. Toen ben ik in overleg met de huisarts begonnen met het stoppen met de medicatie.” Inmiddels is Marty dus 12 kilo lichter én van haar medicatie af.

Cryosauna

Toen Marty in oktober begon maakte ze tijdens wekelijkse sessies bij Reinier gebruik van de afslankmethode waarbij met elektrostimulatie en ultrasound het lichaam geactiveerd wordt. Toen Reinier in februari 2020 de cryosauna introduceerde was Marty er als een van de eersten bij om deze nieuwe methode te proberen.

“De sauna werkt bij mij heel goed,” zegt Marty. “Ik slaap altijd als een blok na de behandeling. En het heeft bij mij oude blessures opgelost. Op een gegeven moment had ik daar helemaal geen last meer van.”  “Tijdens cryotherapie,” vult Reinier aan, “sta je drie minuten in een cabine die we tot -150 graden koelen. Een sessie in de cryosauna zorgt voor een verhoogde weerstand en diepere herstelslaap. De vetverbranding wordt gestimuleerd en veel mensen ervaren, net als Marty, dat blessures sneller herstellen.”

Marty vertelt tijdens een sessie in de cryosauna hoe ze haar behandeling ervaart:

Vasculaire therapie

De combinatie cryosauna en elektrostimulatie deed zijn werk, maar toen kwam het coronavirus om de hoek kijken. Reinier introduceerde het nieuwe vasculaire therapie.

“Vasculaire therapie,” legt Reinier uit, “werkt met een elektromagnetisch veld en lost met microcirculatie problematiek in het lichaam op. Het stimuleert de pompbeweging – vasomotie – van de fijne bloedvaten, waardoor bloed stroomt naar plekken waar het daarvoor moeite had om te komen. Denk bijvoorbeeld aan de tenen bij diabetici en vingers bij mensen met reuma of artrose. Maar ook cellulite en lipoedeem zijn problemen waar vasculaire therapie bij helpt. Door de betere bloeddoorstroming stimuleert het de vetverbranding en ondersteunt het het afslankproces.”

Tijdens de behandeling lig je 40 minuten op de mat en ontspan je terwijl het apparaat zijn werk doet. “Ik heb de nieuwe methode nu een paar keer geprobeerd,” vertelt Marty. “En ik kan hem aanbevelen. Het voelt een beetje hetzelfde als een behandeling bij een magnetiseur. Het zal voor iedereen anders voelen, maar bij mij wordt het warm. Op de plekken waar je blokkades hebt kun je druk voelen.”

Balans vinden

Marty gaat dus door met haar behandelingen bij Rivé. Ook tijdens de coronaperiode. “De behandelingen kunnen volledig contactloos zijn als je dat wil. Ik vind het erg prettig.”

“Het is mijn doel om mijn klanten te helpen een balans te vinden,” zegt Reinier. “Ik wil ze ondersteunen om het uiteindelijk op eigen kracht te kunnen. Want als je zelf snapt en voelt hoe je lichaam werkt kun je zelf bepalen wat je nodig hebt om gezond te blijven.”

Introductieaanbiedingen

De behandelingen van Rivé Beauty & Health zelf uitproberen? Maak dan gebruik van een van deze acties:

  • Intake en proefbehandeling ‘All inclusive Rivven’: 60 minuten (cryosauna, persoonlijke coaching en mya-therapie). Van €47,50 voor €32,50.
  • Intake en proefbehandeling ‘Contactloos Rivven’: 30 minuten (cryosauna, persoonlijke coaching en vasculaire therapie). Van €35 voor €25.

Lees ook:

rivé beauty and Health

Nieuw in Apeldoorn: de cryosauna van -150 graden

Met temperaturen van gemiddeld -150 graden is de cryosauna misschien niet helemaal wat je verwacht v...


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Rivé beauty & health. Meer over Rivé beauty & health ontdekken?

Rivé beauty & health

beauty en wellness

Vandaag gesloten

Deventerstraat 130L, Apeldoorn

Bekijk meer:beauty en wellness

adv.