Van burn-out tot ontgifting: zo krijg je weer balans in je leven

Aangeboden door Libertas in Vivo 25 februari 2019

Of je nu te maken hebt met een burn-out, last hebt van aanhoudende hoofdpijn of je lichaam graag volledig wilt ontgiften: met haar behandelingen pakt Pauline Laumans van Libertas in Vivo jouw probleem bij de kern aan. 

Centraal in de behandelingen van holistisch therapeut Pauline staat het communiceren met de energie van je wezen: “Ik help je om niet langer te lijden maar je leven te leren leiden. Het is de hoogste en diepste behandeling die er bestaat.”

Pauline werkt met drie benaderingen: een reading, een healing en auriculo. Deze drie kunnen al dan niet gecombineerd toegepast worden.

Reading

Een reading geeft inzicht in waar je staat in het leven, welke thema’s er nu spelen en wat de diepere achtergrond daarvan is. Wie zijn daarbij betrokken en wat is hun rol daarin? Wat zijn voor jou de mogelijkheden en wat zijn de onmogelijkheden?

“Het geeft diep inzicht in wie je bent,” vertelt Pauline. “Dat begint al met een eerste blik. Dan kijk ik hoe gegrond je bent. Is dit jouw gronding, of die van een ander? Ik lees je leven, je uitdrukking naar anderen, je doelen, je chakra’s en je aura. Omdat het meteen veel aspecten uit je leven raakt, geeft één reading vaak al meer informatie dan in een jaar therapie naar boven komt.”

“Er zijn vele soorten readings mogelijk,” zegt Pauline. “Maar alles heeft te maken met de weg van je innerlijke zelf, die wil dat je ratio en gevoel het zelf volgen. Zodat je niet langer doolt op aarde maar je pad herkent en bewandelt.”

Libertas in Vivo

Healing

Een healing zorgt ervoor dat je energie weer stroomt. “Anders word je ziek. Hierbij kijk ik naar zaken in het lichaam die daar niet thuishoren. Virussen bijvoorbeeld.”

Door de energie in het weefsel te laten stromen kan wat er niet hoort verdwijnen en vult de ontstane leegte zich met je eigen energie. “Dit kan onder andere in de organen, genenlijnen, in de DNA- of in de botstructuur gebeuren. Je kunt het vergelijken met een vies huis. Net als je huis, moet je ook je lichaam reinigen om je aangenaam te voelen.”

Auriculo

Auriculo is de westerse ooracupunctuur. Het richt zich in eerste instantie op het fysieke, daarna ook op de diepere niveaus om heel te worden. Het belangrijkste doel daarbij is om het auto-immuunsysteem zijn werk weer te laten doen.

“Dit gebeurt doordat een auriculobehandeling onder meer inversies, verstoringen en ziekteveroorzakers wegneemt. Daarbij raad ik homeopathische middelen aan – deels uit de klassieke homeopathie – en krijg je eventueel voedingsadviezen of bewegingsoefeningen.”

Libertas in Vivo

Wie is Pauline Laumans?

Pauline stelt innerlijk vragen, ziet en ervaart zaken die voor anderen verborgen zijn. “Als vierjarige wist ik al dingen die op de middelbare school aangeleerd werden als zijnde nieuw.”

Ze volgde acht jaar intuïtieve training bij het Centrum voor Leven en Intuïtie, onder meer zes jaar training bij Paramahansa Yogananda en heeft een brede interesse in de kwantum fysica. “Dit maakt het voor mij mogelijk om parallellen en paradoxen waar te nemen en te overstijgen. Zo kan ik je energie voorbij het direct zichtbare zien en de veranderingen daarin vaststellen.”

Pauline heeft inmiddels vijf boeken geschreven over haar ervaringen en voor duurzaam24.tv twaalf consulten opgenomen. In 1992 startte ze haar eigen bedrijf Libertas in Vivo. Toen ze het gevoel kreeg dat er nog een stukje ontbrak kwam auriculo en sivas op haar pad. In 2019 heeft ze auriculo geïmplementeerd in haar praktijk.

Reading winnen

Enthousiast geworden en ben je benieuwd wat Pauline voor jou kan doen? Wij mogen een korte reading bij Libertas in Vivo weggeven! Vul onderstaand formulier in om kans te maken op deze reading.

Ontvang je onze nieuwsbrief al? Dan kun je alsnog meedoen, je krijgt de nieuwsbrief niet dubbel toegestuurd. Mensen die zich voor maandag 4 maart 2019 12.00 uur aanmelden maken kans. De winnaar krijgt 4 maart bericht via e-mail.

Deze winactie is afgelopen. De winnaar heeft bericht gehad via de mail.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Libertas in Vivo. Meer over Libertas in Vivo ontdekken?

Libertas in Vivo homeopaten

Nabuccostraat 7, Apeldoorn

Bekijk meer:homeopaten

adv.