H-Life: ‘Met homeopathische middelen kunnen mensen duurzaam genezen’

Aangeboden door H-Life Homeopathie Praktijk 26 april 2019

Homeopathie is een geneeskunde waarbij het zelfherstellend vermogen van het lichaam geactiveerd wordt. De homeopaat gaat er daarbij vanuit dat het lichaam én de geest in balans moet zijn. “Wat veel mensen niet beseffen,” zegt Hakan Aksu van H-Life Homeopathie Praktijk, “is dat het lichaam heel veel zelf kan genezen. Homeopathische middelen zijn natuurlijk en daarom niet schadelijk voor je lichaam.”

Duurzaam genezen

Tijdens de opleiding van Hakan tot homeopaat is hij ook medisch geschoold. “Het stoorde mij dat mensen levenslang aan de medicijnen zitten. De reguliere geneeskunde bestrijdt alleen de symptomen. En dat is de reden waarom ik voor deze studie heb gekozen. Mijn uitgangspunt is om iemand duurzaam te genezen en met homeopathische middelen kan dat.”

Toch komt zijn medische studie regelmatig van pas. “Ik kan moeiteloos schakelen met artsen en weet door welke molen mensen al zijn geweest als ze bij mij terecht komen. Door mijn kennis van reguliere medicijnen weet ik precies welke medicijnen en homeopathische middelen niet samen gaan, daar houd ik te allen tijde rekening mee. Een behandeling bij H-Life kun je dus ook prima combineren met een behandeling bij een arts.”

H-Life Hakan

Levend Bloed Analyse

Of je nu komt met een hoge bloeddruk, darmproblemen, een allergie, burn-out, hormoondisbalans of iets anders, Hakan gaat eerst op zoek naar de oorzaak van je klachten om je lichaam duurzaam te kunnen herstellen. “Een intake duurt daarom ruim een uur. Ik ga eerst kijken hoe het komt dat iemand iets heeft en erfelijke achtergrond speelt daarbij een belangrijke rol. Men heeft ook vaak meer dan één klacht. Iemand met darmproblemen heeft bijvoorbeeld ook vaak een allergie. Op basis daarvan ga ik de gezondheid van mensen duurzaam herstellen. Mijn enige doel is om mensen beter te maken.” Acute ziektes kunnen daarbij sneller behandeld worden, chronische aandoeningen hebben meer tijd nodig.

Tijdens een eerste consult wordt er soms gebruik gemaakt van een zogenaamd Levend Bloed Analyse. Dit is een onderzoeksmethode waarbij gekeken wordt naar de kwaliteit van verschillende elementen in het bloed. “Dat kan eventueel nog meer inzicht geven in klachten die onverklaarbaar lijken. Als iemand altijd moe is bijvoorbeeld, of altijd hoofdpijn heeft en moeilijk uit bed kan komen. Er wordt altijd naar het totaalplaatje gekeken, want er is altijd een verband.”

“Het is mijn doel om zoveel mogelijk mensen te helpen”

Kennismakingsgesprek

“Als je ziet hoeveel mensen tegenwoordig chronisch ziek zijn en met mentale of psychische klachten rondlopen… Hier maak ik mij zorgen over,” zegt Hakan. Hij moedigt mensen dan ook aan om te luisteren naar hun lichaam en klachten niet voor lief te nemen. “Het is mijn doel om zoveel mogelijk mensen te helpen en te laten zien wat je eigen lichaam zelf kan genezen.”

Wil je weten wat H-Life voor jou kan betekenen? Nieuwe patiënten kunnen bij H-Life doorgaans binnen een maand terecht. De consulten en middelen die H-Life voorschrijft worden (deels) vergoed vanuit je aanvullende verzekering. Voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek kun je bellen naar 06 151 77 587, of vul het contactformulier in op www.hlife.nl. Je vindt H-Life Homeopathie Praktijk in het Prinsgebouw aan de Prins Willem-Alexanderlaan 705.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door H-Life Homeopathie Praktijk. Meer over H-Life Homeopathie Praktijk ontdekken?

H-Life Homeopathie Praktijk homeopaten

Nu open09:00 - 20:00

Prins Willem-Alexanderlaan 705, Apeldoorn

Bekijk meer:homeopaten

adv.