Apeldoorn

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Gratis ochtendlessen dans, pilates en yoga om je naar een gezonde leefstijl te helpen

Aangeboden door Bewegingsstudio PureMotion 31 augustus 2020

In deze tijd is het belangrijker dan ooit dat we gezond leven en in beweging zijn. Maar juist gezond leven was de afgelopen maanden voor veel mensen een uitdaging. Ben jij ook uit vorm en lukt het niet om er weer in te komen? Keety Zoeten van bewegingsstudio PureMotion helpt je op een laagdrempelige manier op weg.

Meer bewegen, minder stress

Gezond eten, voldoende slapen, bewegen en ontspanning zijn in deze tijd heel erg belangrijk. Zeker nu de herfst in aantocht is. Een goede weerstand en gezond lijf maken je ook minder vatbaar voor ziekte. En dat is iets dat je zelf in de hand hebt! In de nieuwe lessen van PureMotion kun je beweging en ontspannen goed combineren. Al na een paar weken is je conditie opgebouwd en ervaar je meer ontspanning, ook in je dagelijks leven.

PureMotion Keety

Van spanning naar ontspanning

Bij bewegingsstudio PureMotion is er alle begrip voor jouw lijf en capaciteiten. Dit kun je op een toegankelijke manier ervaren in de studio of online. Of je nu niet helemaal in vorm bent of eigenlijk al best wat kan: iedereen is welkom bij PureMotion, waar Keety samen met jou gaat onderzoeken hoe je op jouw manier kunt bewegen. Hou je van bewegen op muziek? En wil je van die rug-, nek- en schouderklachten af? Kom dan kennis maken met dansconditie, pilates of yoga.

PureMotion Keety

Bewust bewegen en ontspannen voor een gezonder leven

Bij PureMotion leer je echt met aandacht te bewegen en zelfs je kleinste spieren te gebruiken en stimuleren. Keety is ervan overtuigd dat bewegen gezond is voor lichaam én geest, dus de lessen hebben een holistische invulling. Tijdens de lessen raakt je hoofd leeg en laat je de spanning die je gedurende de week hebt opgebouwd weer los. Lichamelijke klachten die je hebt door bijvoorbeeld veel zitten tijdens je werk of stress verminderen al na één les. Die klachten kunnen zelfs verdwijnen als je regelmatig lessen volgt. Kortom: je traint je lichaam en geest op een manier waar je echt iets aan hebt.

praktijk PureMotion

Kleinschalige, gezellige studio met professionele begeleiding

De lessen zijn in kleine groepen en er is geen prestatiedruk. Je mag de les helemaal op je eigen manier volgen en als je aanpassingen nodig hebt, dan wordt daar naar gekeken.

De lessen starten bovendien weer met een leuke actie: De ochtendlessen om 09.00 uur zijn de hele maand september in 2020 gratis. Hoe fijn zou het zijn om, nadat je de kinderen naar school hebt gebracht, je thuis(werk)dag fit en ontspannen te beginnen? Daar heb je de hele dag wat aan. Wil je liever ’s avonds meedoen? Ook dan ben je van harte welkom. Denk eens aan de mogelijkheid om meteen uit je werk te gaan sporten en dan nog een hele avond voor je te hebben. De eerste avondlessen zijn al om 18.15 uur.

Doe je graag een keer mee, maar kan of wil je vanwege gezondheidsklachten niet naar de studio komen? Dan zijn er verschillende lessen online te volgen. Deze lessen kun je thuis doen terwijl je meekijkt naar de les in de studio. Zo ben je er dan toch een beetje bij.

Nieuwsgierig geworden? Kijk dan hier voor de lestijden en meld je meteen aan voor een gratis proefles!

Klik hier om de sfeer te proeven

PureMotion Keety

Keety van PureMotion geeft live online dans-, yoga- en pilateslessen

Merk jij ook dat al dat stilzitten thuis niet goed is voor je lichaam én je humeur? Keety Zoeten van...
PureMotion Keety

Keety van Bewegingsstudio PureMotion: ‘We onderzoeken samen hoe je op jouw manier in beweging kunt zijn’

Je weet diep van binnen dat je eigenlijk meer zou moeten bewegen. Je spieren zouden wel wat oefening...
praktijk PureMotion

Deze vier vrouwen ontdekten door PureMotion wat beweging kan doen

'Zitten is het nieuwe roken', weten we nu. Daarom helpt Keety Zoeten (41) van PureMotion vrouwen sta...
KDeze bijdrage wordt je aangeboden door Bewegingsstudio PureMotion. Meer over Bewegingsstudio PureMotion ontdekken?

Bewegingsstudio PureMotion


Vandaag gesloten

Lage Kamp 10, Apeldoorn

adv.