Apeldoorn

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Bril nodig? Doe een gratis oogtest tijdens de oogmeetweken van Villa Optica

Aangeboden door Villa Optica 10 september 2020

Bij Villa Optica staan september én oktober helemaal in het teken van de oogmeetweken. Van dinsdag 1 september tot en met zaterdag 31 oktober 2020 ben je welkom om een gratis basisoogmeting te komen doen. Handig, zelfs als je denkt dat je goed ziet!

Wist je dat het eigenlijk verstandig is om één keer in de twee jaar je ogen te laten controleren? Vaak komen mensen erachter dat zij zelf, of hun kind, toe zijn aan een (nieuwe) bril op het moment dat ze al last hebben van hoofdpijn en branderige ogen. Om die klachten voor te zijn doe je er dus goed aan om gebruik te maken van de gratis oogtest tijdens de oogmeetweken bij Villa Optica.

Gratis basismeting

Een basisoogmeting tijdens de oogmeetweken van Villa Optica kost je niks. Na de meting kunnen de opticiens je op basis van je sterkteafwijking en zicht adviseren over een eventuele correctie met een bril of lenzen.

Mocht er toch nog aanvullend onderzoek nodig zijn, dan kun je meteen een afspraak maken voor een uitgebreid onderzoek bij de optometrist van de optiekzaak of voor een Total Eye Scan.

Afspraak maken

Maak voor de gratis oogmeting wel even een afspraak! Dan houdt Villa Optica er rekening mee dat er niet teveel mensen tegelijk in de winkel aanwezig zijn. Tussen afspraken door wordt de oogmeetruimte elke keer goed schoongemaakt voor de volgende klant. Door de coronamaatregelen kost dit iets meer tijd dan normaal.
Je kunt ook gewoon even naar binnen lopen en aan de balie een afspraak inplannen. Als het kan zal het Villa Optica-team je direct helpen.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Villa Optica. Meer over Villa Optica ontdekken?

Villa Optica

opticiens

Gesloten09:00 - 18:00

Korenstraat 27, Apeldoorn

Bekijk meer:opticiens

adv.