Apeldoorn

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Gemeente

Burgemeester Ton Heerts waarschuwt: ‘Ook als je jong bent, kan er toch iets gebeuren’

16 maart 2020

Burgemeester Ton Heerts komt met een tweede videoboodschap voor Apeldoorners. Ook hij vertelt dat er in Apeldoorn veel zal sluiten: “Vanaf nu is de horeca echt dicht. Dat is niet…

Burgemeester Ton Heerts over corona: ‘Gebruik je gezonde verstand, let op elkaar, zorg voor elkaar’

14 maart 2020

Burgemeester Ton Heerts heeft een boodschap voor alle Apeldoorners, in verband met de corona-maatregelen die zijn getroffen. Zie de video hieronder:

Gevelplaten waaien van sporthal Omnisport: ‘We kunnen niet aan de gang blijven’

12 maart 2020

Voor de vierde (!) keer zijn er gevelplaten los gewaaid van Omnisport. “Ik ben er nu wel een beetje klaar mee”, aldus facilitair manager Peter Bourgonje tegen De Stentor.

Coronavirus vastgesteld bij Apeldoorner

11 maart 2020

Een inwoner van Apeldoorn is besmet met het coronavirus. Dat werd dinsdagavond 10 maart bekendgemaakt door GGD Noord- en Oost Gelderland. Ook de burgemeester liet van zich horen op Twitter.

Mysterie opgelost: zo zijn postcodes in Apeldoorn ontstaan

8 maart 2020

Het gaat gedachteloos: je postcode invullen bij het plaatsen van een bestelling of wanneer je gaat zoeken naar een afhaalrestaurant in de buurt. Overal laten we deze reeks achter. Wij…

Onderzoek meldt: zo fijn kun je fietsen in Apeldoorn

7 maart 2020

Volgens datasite LocalFocus scoort Apeldoorn als fietsstad bovengemiddeld. Daar zijn wij natuurlijk hartstikke blij mee! Jij ook?

Zo bereidt Apeldoorn zich voor op het coronavirus

4 maart 2020

Als iemand hoest of niest denk je er misschien toch aan, het coronavirus. Gelukkig is tot nu toe nog niemand in Apeldoorn besmet met het virus, maar hoelang gaat dat…

In kaart: zoveel Apeldoorners voelen zich onveilig in eigen stad

3 maart 2020

Heb jij je weleens onveilig gevoeld tijdens een stapavondje op het Caterplein, in de late avond in de Stationstunnel of ergens anders in onze stad? Je bent niet de enige….

Zoveel Apeldoorners krijgen momenteel een WW-uitkering

23 februari 2020

Datasite LocalFocus brengt in kaart hoeveel mensen in Apeldoorn een WW-uitkering ontvingen in de maand januari 2020. Het aantal is gedaald ten opzichte van vorig jaar januari.

MAG DAT: uitgebreid tongen op straat in Apeldoorn?

21 februari 2020

Voor deze week een ‘MAG DAT’ met een extra klef tintje. Want hoe zit het eigenlijk met de regels voor openbaar zoenen? Mag je in de Hoofdstraat je liefje lekker…

Pagina 1 van 36

adv.