Apeldoorn

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Yes! Ontbijt-, koffie- en lunchparadijs Anne&Max gaat open met toffe acties

Aangeboden door Anne&Max 13 december 2019

Heb je het al gehoord?! Op maandag 16 december opent in het centrum van Apeldoorn de splinternieuwe Anne&Max. Jouw nieuwe huiskamer om elk moment van de dag te genieten: voor ontbijt, koffie met zoet, lunch en een high-tea of borrel in de middag. Om deze opening feestelijk te vieren, komt Anne&Max met een aantal heerlijke openingsacties!

Gratis koffie voor Anne en Max

Heet jij Anne of Max? Dan heb je geluk deze maand! In de maand december kun je bij Anne&Max Apeldoorn namelijk dagelijks opwarmen met een gratis kop koffie als je naam Anne of Max is. Kijk hier voor de actievoorwaarden.

Kerstpret voor de allerkleinsten

De Kerstman is in de stad en komt langs bij Anne&Max Apeldoorn! Op woensdagmiddag 18 december vertelt hij zijn kerstverhaal om 14.00 en 15.30 uur. Iedereen is welkom om te komen luisteren en een kijkje te nemen in de nieuwe vestiging. Kerstpret voor jong en oud!

Foto's: Anne&Max

Op de menukaart

Voor wie Anne&Max nog niet kent: dit wordt jouw nieuwe huiskamer in de stad! Aan de Hoofdstraat 145, in het oude pand van Witteveen, kun je vanaf 16 december genieten van een uitgebreide ontbijt-, lunch- en borrelkaart.

Probeer bijvoorbeeld eens de geliefde ontbijtplank voor twee, tot de rand belegd met broodjes, beleg, oeuf en cocotte, yoghurt en verse jus. Neem een langzaamaankoffie (fruitige filterkoffie), probeer de vandaag-blijf-ik-binnen-thee met rooibos en kies er een taartje bij uit het grote aanbod (van huisgemaakte worteltaart tot scones).

Meer trek? Op de menukaart staan onder meer sandwiches, soepen, gegrilde halloumi, gepocheerd ei, couscoussalade en pulled beef. Een high tea of high wine behoort ook tot de mogelijkheden!

Anne&Max
Sfeerimpressie van andere Anne&Max-vestiging. Foto: Anne&Max

Over Anne&Max

Anne&Max is dé plek waar je zeven dagen per week terecht kan voor een ontspannen gevoel op de kernmomenten van jouw dag: ontbijt, eerste koffie van de dag, taart, lunch en de namiddag! Een huiskamer in de stad, waar je heen gaat voor verse, authentieke en veelal biologische, eerlijke en duurzame producten. Anne&Max is graag open, eerlijk, zorgzaam en transparant over haar producten en naar haar klanten toe.

Je broodje en koffie worden dus bereid waar je bij staat. Maar neem gerust vast plaats aan het raam en laat de mensen op de Hoofdstraat aan je voorbij gaan. Of zak weg in de loungestoelen met een goed boek en een kop cappuccino. Speel een spelletje aan de leestafel of klets uitgebreid bij op de banken terwijl jullie lunch zorgvuldig wordt samengesteld.

Let op! Tijdens de feestdagen heeft Anne&Max Apeldoorn aangepaste openingstijden:

  • 24 december van 08:00 tot 17:00
  • 25 december gesloten
  • 26 december gesloten
  • 31 december van 08:00 tot 17:00
  • 1 januari gesloten


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Anne&Max. Meer over Anne&Max ontdekken?

Anne&Max lunch

Hoofdstraat 145-147, Apeldoorn

Bekijk meer:lunch

adv.