Winnen: 2x een wildavond voor twee in Hotel Oranjeoord!

Aangeboden door Charme Hotel Oranjeoord 29 september 2018

Van vrijdag 26 oktober 2018 tot zaterdag 26 januari 2019 organiseert Onno Pel, eigenaar van Charme Hotel Oranjeoord in Hoog Soeren, opnieuw zijn beroemde wildavonden. Wij mogen 2x een wildavond voor twee personen weggeven! 

Wildavond

Je geniet tijdens een van de wildavonden van Charme Hotel Oranjeoord van een 8-gangen diner inclusief wijn- of bierarrangement. Het bijzondere aan de wildavonden van Onno Pel is dat je het diner niet – zoals je misschien gewend bent – alleen maar aan tafel eet. Als gast beleef je van de jacht tot in de keuken hoe het wild op je bord komt.

Jagers nemen je bijvoorbeeld mee de Veluwe op om te ervaren hoe de jacht in zijn werk gaat. Tussendoor krijg je de eerste amuses uitgereikt en blijf je warm door de glühwein. Volg vervolgens een bbq-masterclass en proef lokale producten op de foodmarket. Drink een drankje aan de wijn- of bierbar en neem een bijzonder kijkje achter de schermen tijdens de koken-met-stikstofdemonstratie. Dan is het tijd om aan tafel te gaan en mag je achterover zitten terwijl de koks van restaurant Hoogheid je kleine kunstwerkjes voorschotelen.

Wildavond Hotel Oranjeoord
Foto: Charme Hotel Oranjeoord

Wildmatinee

Na het succes van de eerste editie in 2017, komt ook dit jaar de wildmatinee terug. Een middagprogramma, speciaal voor gasten met kleine kinderen en anderen die de ervaring van een wildavond graag overdag willen beleven.

Op zondagmiddag 11 november 2018 ervaar je tussen 14.00 tot 17.00 uur hoe je wild spot, gaan jonge gasten marshmallows roosteren boven het kampvuur en neem jij een kijkje op de foodmarket of bij de BBQ-workshop terwijl je kinderen een kookworkshop volgen.

Aan tafel!

Na de buitenactiviteiten wacht binnen een wijn- en bierproeverij, twee culinaire gerechten, een gin & tonic-bar en de miljonairsbar. Om 17.45 uur is het tijd om aan tafel te gaan voor de drie gangen die aan tafel geserveerd worden.

Kinderen kunnen met de ouders mee-eten of beneden gebruik maken van het speciale kinderbuffet. Er is een bioscoop en kinderen kunnen knutselen en spelletjes doen. Dit allemaal onder begeleiding, zodat jullie onbezorgd en uitgebreid kunnen eten! Rond een uur of 19.00 uur zal de matinee op zijn einde lopen.

Wildavonden Hotel Oranjeoord
Foto: Charme Hotel Oranjeoord

Win een wildarrangement voor twee

Wil je graag zo’n wildavond of wildmatinee meemaken? Beantwoord onderstaande vraag om kans te maken op een wildervaring voor twee. LET OP: DEZE WINACTIE IS AFGELOPEN.

Vraag: Wie neem jij mee naar de wildavond en waarom gun je het diegene zo? 

Mensen die zich voor woensdag 10 oktober 2018 12.00 uur aanmelden maken kans. De twee winnaars krijgen 10 oktober bericht via e-mail. Je mag zelf weten op welke dag je langskomt in restaurant Hoogheid. Kijk hier voor een overzicht van alle data. We mogen twee wildavonden voor twee personen weggeven.

LET OP: DEZE WINACTIE IS AFGELOPEN.

Niet gewonnen?

Reserveer dan snel zelf een plekje! De kosten voor het 8-gangenmenu voor volwassenen bedragen €69,50 per persoon. Dit is inclusief een wijn- en/of bierarrangement. Voor kinderen van 4 tot 12 jaar betalen gasten €34,75. Reserveren kan via de mail of telefonisch.

Dat het een wildavond heet betekent overigens zeker niet dat vegetariërs thuis moeten blijven. De hele belevenis is ook vegetarisch te ervaren. Glutenvrije gerechten zijn ook geen probleem. Geef bij de reservering even door als je hier gebruik van wilt maken!


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Charme Hotel Oranjeoord. Meer over Charme Hotel Oranjeoord ontdekken?

Charme Hotel Oranjeoord hotels

Nu openHele dag

Hoog Soeren 134, Hoog Soeren

Bekijk meer:hotels

adv.