Apeldoorn

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Dit verborgen pareltje al ontdekt? Hét Apeldoornse terras waar je exotische cocktails drinkt

Aangeboden door Buddha Garden 13 juli 2019

De zon schijnt, dus hup, op je slippers naar het centrum voor een koud drankje onder de zon! Laat de grote terrassen achter je en loop over de Hoofdstraat het Caterplein net voorbij. Die hele mooie monumentale villa, achter dat hek? Daar vind je Buddha Garden én het meest bloemrijke, groene terras van Apeldoorn!

Oasis in de stad

Eigenaren Lodewijk en Pau van Thais restaurant Buddha Garden hebben het geluk dat ze naast een super mooie villa ook nog een van de groenste plekken in de Apeldoornse binnenstad hebben.

Wie er wel eens geweest is weet hoe heerlijk het er toeven is: midden in het centrum, maar ver weg van de drukte. Tussen het kabbelen van de waterval, de heerlijke geur uit de keuken en de bloemenzee langs de rand vergeet je even helemaal waar je bent.

Terras Buddha Garden
Drink een exotische cocktail bij je lounge food! Foto’s: Buddha Garden

Lounge food en cocktails

Dit jaar maken Lodewijk en Pau hun terras nog een beetje groter. “We zijn inmiddels naast restaurant ook een hele leuke plek om te loungen geworden,” zegt Lodewijk. “Gasten kunnen sinds kort namelijk genieten van een cocktailtje, fruit juices en Thais lounge food.”

Op de loungekaart staan onder meer gegrilde dorade en papayasalades. Bestel er bijvoorbeeld een Thai mojito of een ijskoude mango shake bij. “En op zondagen gaan we eind juli en augustus live optredens regelen met lokale artiesten.” Houd hiervoor de Facebookpagina van Buddha Garden in de gaten!


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Buddha Garden. Meer over Buddha Garden ontdekken?

Buddha Garden thaise restaurants

Gesloten16:00 - 22:00

Hoofdstraat 173, Apeldoorn

Bekijk meer:thaise restaurants

adv.