Apeldoorn

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Van kaas tot speelgoed: #thuisinapeldoorn brengt producten van lokale ondernemers gratis bij je thuis!

Aangeboden door Apeldoorn Binnenstad 8 april 2020

Om ondernemers uit de binnenstad te helpen hun klanten tijdens de coronaperiode te bereiken, is de bezorgservice #thuisinapeldoorn in het leven geroepen. Jij bestelt bij een lokaal bedrijf, de ondernemer maakt of levert zijn product en de speciale bezorgservice zet je bestelling gratis bij je op de deurmat! 

#thuisinapeldoorn

Het initiatief komt van Centrummanagement Apeldoorn en het idee is simpel. Een zonnebril nodig? Koffiebonen op? Nog geen Monopoly in huis? Gave schoenen gezien? Op www.apeldoorn-binnenstad.nl/bezorgservice vind je alle lokale ondernemers die meedoen aan #thuisinapeldoorn. Je plaatst je bestelling direct bij de ondernemer, die zorgt dat je bestelling gemaakt of klaargezet wordt, de speciale bezorgservice levert hem bij je thuis af. Kosteloos, voor zowel jou als de ondernemer.

Dat bezorgen wordt gedaan door verschillende partijen die hun krachten speciaal voor dit initiatief bundelen. Zo springen de fietskoeriers van Fietskoeriers Apeldoorn op hun tweewieler en ga je de bestelauto van Ensing Autoverhuur overal in Apeldoorn zien opduiken. Alle bestellingen worden verzameld op een distributiepunt in de Brinklaan, waarna er dagelijks vanaf 11.00 uur wordt uitgereden.

Fietskoeriers
Foto: Centrummanagement Apeldoorn

Stuk efficiënter

Het resultaat? “Met deze service ontlasten we de ondernemers die het momenteel al zwaar genoeg hebben,” vertelt Hella Soethof, centrummanager van Apeldoorn. Ondernemers hoeven zich niet druk te maken over de bezorging en kunnen zich volledig richten op hun producten en specialiteiten.

En dat bezorgen gaat met de ervaren koeriersdiensten gelijk een stuk efficiënter. Een verademing voor alle ondernemers die in eerste instantie zelf in de auto sprongen om hun producten rond te brengen. “We kwamen verschillende ondernemers op dezelfde adressen in Apeldoorn tegen. Super dat we dit nu in gezamenlijkheid kunnen doen,” zegt Marc Veeneman van SMUL. Ook Laura Visser van Het Kaaslokaal is enthousiast: “Geweldig hoe we elkaar helpen in deze tijd!”

Van wijn tot zonnebrillen

Oxener Schoenen, Sandmann Optiek, Kaldi, De Nootzaak en Henri Bloem zijn maar een greep uit het aanbod. Er zijn inmiddels elf Apeldoornse ondernemers aangesloten bij #thuisinapeldoorn, en dat aantal groeit snel.

Meer weten over de bezorgservice of gelijk een bestelling plaatsen? Kijk op
www.apeldoorn-binnenstad.nl/bezorgservice. Ben je zelf een ondernemer in de binnenstad die wil bezorgen en sta je niet op de lijst? Meld je hier aan om deel uit te maken van #thuisinapeldoorn.Deze bijdrage wordt je aangeboden door Apeldoorn Binnenstad. Meer over Apeldoorn Binnenstad ontdekken?

Apeldoorn Binnenstad

gemeente en lokale diensten

, Apeldoorn

Bekijk meer:gemeente en lokale diensten

adv.