Van advocaat tot speciaalbier: het is lente in de slijterij!

Aangeboden door Wijnhandel & Slijterij ’t Okshoofd 15 april 2019

Of je je nu opmaakt voor een uitgebreide paasbrunch, de eerste picknick in het Oranjepark of een lange voorjaarsavond; Fred en Yvonne van slijterij ’t Okshoofd hebben voor elke lentedag iets lekkers in huis!

Advocaatje

“Zo zacht proefde je hem nog nooit,” zegt Yvonne en wijst naar de exclusieve advocaat van Filliers in de bekende glazen pot. Lekker als tussendoortje, maar ook bijzonder geslaagd verwerkt in een dessert! Een grote pot neem je voor €13,99 mee, een klein potje kost €1,50.

Voorjaarswijnen

“De wijnen van Fildefere hebben we ontdekt op een proeverij,” vertelt Yvonne. “Top voorjaarswijnen met een bijzondere beugelafsluiting. Fris, zacht en ongecompliceerd!” De merlot kost €5,50 en de droge muscadet €5,99.

Voor onderweg

Ook nieuw: deze charmante rosé uit de Provence. “De Marie-Christine cru classé is gebotteld in een fraaie fles, speciaal ontworpen voor Compagnie Internationale des Wagons-Lits (de internationale treindienst). Een stevige bodem om stabiliteit tijdens de treinreis te garanderen!”

Lekker én mooi dus. De Marie-Christine kost nu €12,99.

Blond en scotch ale

Meer zin in bier? Maak dan eens kennis met de vindingrijke bieren van Brouwerij Kees. “We verkopen een blond en een scotch ale in trendy blik, waardoor het langer fris blijft en vers smaakt.” De blonde is €1,99, de scotch ale €2,50.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Wijnhandel & Slijterij ’t Okshoofd. Meer over Wijnhandel & Slijterij ’t Okshoofd ontdekken?

Wijnhandel & Slijterij ’t Okshoofd slijterijen

Vandaag gesloten

​Sprengenweg 26, Apeldoorn

Bekijk meer:slijterijen

adv.