Apeldoorn

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Nieuw! Burgers to go in de drive-thru van Van der Valk Hotel Apeldoorn

Aangeboden door Huisje James 21 april 2020

Voor wie de drive-thru op de parkeerplaats van Van der Valk Hotel Apeldoorn – De Cantharel nog niet had ontdekt: spring in de auto, want je kunt er naast warme maaltijden nu ook burgers to go bestellen!

Valk Drive-thru

Wat doe je als je je gasten tijdens de coronacrisis niet in je restaurant kunt ontvangen? Dan open je een drive-thru restaurant!

Bij de Valk Drive-thru, op het terrein van Van Golsteinlaan 20, kun je elke dag van 16.00 tot 19.00 uur terecht voor het afhalen van verse maaltijden.

Bestel een gekoelde maaltijd om thuis op te warmen, of wacht terwijl de koks ter plekke een warm gerecht to go voor je klaarmaken. Op de menukaart staan onder andere pasta’s, goulash, nasi kipsaté, groentelasagne, spareribs en asperges.

Nieuw: burgers to go!

Nieuw op het afhaalmenu van de Valk Drive-thru is de uitgebreide selectie burgers. Allemaal gemaakt met 100% rundvlees van de huisslager Jan’s Vlees uit Apeldoorn. De burgers worden direct na een veilige bestelling vanuit de auto op de grill bereid. Na vijf minuten wachten staat je verse Cantharel classic burger, truffelburger, kidsburger of blue stiltonburger voor je klaar om mee te nemen. Niet zo’n vleeseter? Probeer de visburger met kabeljauw of de beyond meat-burger met groenten eens!

Bekijk hier alle verse maaltijden die je in de Valk Drive-thru kunt bestellen. Het is alleen mogelijk om per pin te betalen.

adv.