Apeldoorn

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Nieuw bij De Pastazaak: groter terras, zomerpasta en nieuwe mocktails!

Aangeboden door De Pastazaak 3 augustus 2019

Zin in een borrel op het terras? Dan hebben we goed nieuws, want De Pastazaak heeft zowel het terras als de cocktailkaart uitgebreid! En dan hebben we het nog niet gehad over de hemelse zomerpasta op de menukaart. Medewerker Denise praat ons even bij!

Groter terras en zomergerecht

Op het uitgebreide terras van Nathalie en Steffen van De Pastazaak kunnen nu nog meer mensen genieten van Italiaanse gerechten en wijnen. De twee ondernemers hebben hun terras onlangs uitgebreid met meer zitplekken. “In de vroege middag zit je op ons terras heerlijk in de zon. In de loop van de middag draait deze weg en kun je op het heetst van de dag bij ons in de schaduw zitten. Ook hebben we een zonneluifel om aan alle voorkeuren te voldoen.”

“Onderscheidend zijn onze arancini”

Maar er is meer nieuws onder de zon! “Momenteel hebben wij als aanvulling op onze kaart de zomerspecial tagliatelle fruits de mer, met zeevruchten, knoflook, peper, witte wijn, peterselie en citroen.” Voor maar €13,75 waan je je een mooie zomeravond op een Italiaans terras, een wijntje in de hand. De glooiende heuvels en groene wijngaarden denk je er gewoon even bij.

De Pastazaak
Foto: De Pastazaak

Borrelkaart en pasta to go

De Pastazaak
Foto: De Pastazaak

De borrelkaart van De Pastazaak is, net als overigens de wijnkaart, volledig Italiaans gericht. Kies uit meerdere mooie planken met onder andere verschillende kazen en hammen. “Onderscheidend zijn onze arancini. Dit zijn huisgemaakte bitterballen van risotto. Ze zijn zowel vegetarisch als met salami te bestellen.”

Te warm of te druk om te koken? “Je kunt onze verse pasta’s ook gewoon afhalen!”

Alcoholvrije cocktails

Naast Heineken vind je bij Nathalie en Steffen ook Birra moretti op de tap, een heerlijk Italiaans pils. Drink je liever geen alcohol, maar wil je wel iets bijzonders drinken? Op de drankenkaart van De Pastazaak staan ook nieuwe mocktails, alcoholvrije cocktails!

Lees ook: 

De Pastazaak

De Pastazaak bestaat een half jaar! Hoe gaat het met Steffen en Nathalie?

Een paar maanden geleden opende De Pastazaak voor het eerst zijn deuren als restaurant in Apeldoorn....

Meer over De Pastazaak ontdekken?

De Pastazaak italiaanse restaurants

Geopend11:00 - 22:00

Van Kinsbergenstraat 24, Apeldoorn

Bekijk meer:italiaanse restaurants

adv.