It’s gin o’clock! Van deze liefdescocktail valt heel Apeldoorn in katzwijm

Aangeboden door Wijnhandel & Slijterij ’t Okshoofd 8 februari 2018

Niets dan het beste voor jouw Valentijn. Maar aangezien echte diamanten onbetaalbaar zijn hebben we een alternatief gevonden waar je zelf ook nog wat aan hebt. Slijterij ’t Okshoofd presenteert namelijk de diamantfles van Pink 47. Die gaat harten veroveren!

You’re the gin to my tonic

Al tijdens de 80-jarige oorlog werd jenever (de voorloper van gin) door soldaten gebruikt om moed in te drinken. De Engelsen noemden het drankje niet voor niks Dutch Courage. De drank sloeg ook in andere landen aan en de naam jenever werd genièvre, voor de verbastering gin ontstond. Gin bleek door zijn kruidige karakter super geschikt om mee te mixen en al snel was de combi gin-tonic geboren.

Dat gin iets doet met je gemoedstoestand mag dus duidelijk zijn. En wat je doel ook is – moed indrinken voor een eerste date, indruk maken op je grote liefde, een beetje peper in je huwelijk – slijterij ’t Okshoofd heeft de ingrediënten voor de meest romantische gincocktail. Te beginnen met een flinke scheut Pink 47-gin en een wolk aardbeienlikeur van De Kuyper.

Gin aardbei liefdescocktail

Wat heb je nodig voor de liefdescocktail?

  • Pink 47 gin (2 delen = 60 ml)
  • De Kuyper aardbeienlikeur (0,5 deel = 15 ml)
  • Sap van een half limoentje
  • 4 basilicumblaadjes (waarvan 1 voor garnering)
  • 3 aardbeien
  • Zwarte peper

Vul een cocktailshaker met ijs. Voeg hier de 60 ml gin en 15 ml aardbeienlikeur aan toe. Stop er drie blaadjes basilicum en de verse limoensap bij. Krachtig schudden. Serveer je liefdesdrank in een cocktailglas met een blaadje basilicum en wat versgemalen peper. Garneer hem nog met aardbeien en de wereld – of in ieder geval je partner – ligt aan je voeten.

Liefde voor een actieprijs

Geïnspireerd geraakt? Bij ’t Okshoofd koop je een fles Pink 47 en een fles De Kuyper Wild Strawberry nu samen voor maar €30. De rest is aan jou!

Wijnhandel & Slijterij ’t Okshoofd slijterijen

Nu open09:00 - 18:00

​Sprengenweg 26, Apeldoorn

Bekijk meer:slijterijen

adv.