Het nieuwe barbecueën! Culinaire BBQ-workshops en foodtrucks bij Hotel Oranjeoord

Aangeboden door Charme Hotel Oranjeoord 17 april 2019

Op zaterdag 25 en zondag 26 mei 2019 staat alles bij Hotel Oranjeoord in het teken van de barbecue! Onno Pel trekt alles uit de kast om er een culinaire dag van te maken voor het hele gezin. Vergeet niet tussen de workshops barbecue, BBQ masterclasses, demo’s en het springkussen door te genieten van al het lekkere eten!

Het nieuwe barbecueën

Onno: “Op zaterdag en zondag hebben wij op onze buitenlocaties een geweldige weekend gepland staan. Voor iedereen die van barbecueën houdt hebben we een diversiteit aan barbecues en technieken klaar staan. Gasten gaan heerlijke gerechten van de barbecue proeven, krijgen veel mogelijkheden om te leren en kunnen uitgebreid kijken hoe de pitmasters hun BBQ’s bestieren.”

Daarbij krijg je vooral het next level BBQ’en te zien. “Niet alleen maar grote stukken vlees, maar juist ook verfijnde gerechten. Onze specialisten op deze dag laten culinaire hoogstandjes én de barbecueklassiekers zien. Ondertussen kun je er natuurlijk ook gewoon van genieten.”

Rookoven.com is aanwezig om een demo te geven. En met serieuze kennis over alle vormen van barbecueën heeft dit team een antwoord, oplossing of zelfs de juiste barbecue voor iedereen.

BBQ-event
Foto: Charme Hotel Oranjeoord

25 en 26 mei

Ben je wel van het eten, maar niet van het barbecueën zelf? “We hebben een gezellige en stoere bar met een rustgevend uitzicht op de Veluwe. Geniet van een gin en tonic, een cocktail of kom langs bij onze bier- en wijnbar. En vergeet niet te genieten van de gerechten van een van onze barbecuepits of uit een van de foodtrucks!”

De barbecuedagen bij Hotel Oranjeoord starten op 25 en 26 mei om 12.00 uur. Vanaf 13.00 uur start er om het uur een workshop of demo waar je ter plekke aan kunt meedoen. Of neem gewoon een kijkje om inspiratie op te doen. De barbecues gaan om 20.00 uur pas weer uit.

Masterclasses en demo’s

Tijdens het BBQ-spektakel bij Hotel Oranjeoord kun je genieten van masterclasses en demo’s. “Op het terrein rondom het hotel vind je onder meer Smokey Basterds, Juan Lopez van Lopez Specials, Outdoor Cooking Lovers van Christoph Hartman, een demo van een echte barbecueslager en Rookoven.com. Neem een kijkje of steek de handen uit de mouwen en doe mee!”

Foodtrucks

Verschillende foodtrucks zorgen ervoor dat het niemand aan iets ontbreekt. Of je nu van salades houdt, een wafel als dessert wil of poffertjes voor je kroost. Voor lekkere hapjes buiten de barbecue om kun je terecht bij:

  • Scraffy’s Road Diner
  • Cuban O’s
  • Crazy Waffles
  • Poffertjes
  • IJscokraam
  • Suikerspinnen en snoep
  • Saladebar
  • Patisserie Guilty Pleasures
BBQ-event
Foto: Charme Hotel Oranjeoord

Van cocktail- tot bierbar

Bij een goed stuk vlees horen natuurlijk goede dranken! Verplaats je naar de gin en tonic-bar voor de meest bizarre en gave gin en tonics. Zoek je favoriete cocktail uit bij de cocktailbar, of laat je verrassen bij de wijn- of bierbar. De health water-bar houdt alles mooi in balans!

Ontspan!

Ook aan de kleintjes is gedacht. Terwijl jullie je over je stuk vlees en vis buigen vermaakt je kroost zich op het springkussen en de trampoline. Een clown en goochelaar zorgen ervoor dat de jongsten zich geen moment vervelen en je krijgt je kind hoogstwaarschijnlijk weer geschminkt mee naar huis!

Wat jij ondertussen doet? Jij zit heerlijk op het terras in de zon! Of je ligt lekker tussen de strobalen met een cocktail in je hand. Misschien nog een wedstrijdje BBQ’en tussendoor? Er geldt geen entree en je kunt voor het hotel gratis parkeren.

Reserveren kan telefonisch op 055-5191227 of mail naar [email protected].


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Charme Hotel Oranjeoord. Meer over Charme Hotel Oranjeoord ontdekken?

Charme Hotel Oranjeoord hotels

Nu openHele dag

Hoog Soeren 134, Hoog Soeren

Bekijk meer:hotels

adv.