Apeldoorn

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

December is weer Villa Joep-maand bij tapasrestaurant La Cubanita!

Aangeboden door La Cubanita Apeldoorn 1 december 2019

Van 1 tot en met 31 december wil La Cubanita samen met ons het leven vieren. Voor het vierde jaar op rij doet het tapasrestaurant dit door Stichting Villa Joep een warm hart toe te dragen. En wij kunnen daarbij helpen door een cocktail te drinken!

Villa Joep

La Cubanita kiest er opnieuw voor om in de feestmaand december Villa Joep, het fonds tegen neuroblastoom kinderkanker, te ondersteunen. Neuroblastoom is een van de meest agressieve vormen van kanker die kinderen kan treffen. Het doel van Villa Joep is geld inzamelen om onderzoek naar neuroblastoom te stimuleren en daarmee de kans op genezing te vergroten.

Speciaal voor de Villa Joep-maand heeft La Cubanita zes geweldige cocktails ontwikkeld van maar €3,50 per stuk. Van iedere Villa Joep-cocktail die de medewerkers van La Cubanita Apeldoorn voor je mogen schenken doneert het restaurant €1,00 aan Villa Joep.

Villa Joep-maand
Foto: La Cubanita

Zes cocktails

Kies uit de Watermelon Margarita, Coconut Pineapple, Peachtree WooWoo, Disaronno Fizz, Strawberry Daiquiry of de Gin Passion Fruit.

Kies daarnaast al je favoriete tapas van de menukaart. Wat dacht je van de chorizo hotdog, patatas bravas, quesadillas, manchego met vijgenchutney en het Cubaanse stoofpotje? En een feestdagendiner is toch niet compleet zonder carpaccio, gebakken beenham, zalmfilet en warme nacho’s?

Reserveren

Wil je in december een tafel reserveren bij La Cubanita Apeldoorn? Dat kan eenvoudig door op de oranje knop hieronder te drukken!

En hoef je géén cocktail, maar wil je wel een bijdrage doen? Dan kan dat uiteraard ook! Geef dit gewoon even aan wanneer je gaat afrekenen.


Meer over La Cubanita Apeldoorn ontdekken?

La Cubanita Apeldoorn tapas restaurants

Gesloten17:00 - 22:00

Van Kinsbergenstraat 15, Apeldoorn

Bekijk meer:tapas restaurants

adv.